BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.488,21
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. yeni bölüm fragmanı Hızır'a ihanet eden kim?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesecek 27. yeni bölümde devlet, Hızır’ın ekibini Victor konusunda uyarıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Hızır, Victor’un adamı olduğu söylenen Bülent diye birini arıyor. Mahmut, Hızır’dan kendisini ölüme terkettiği için öc almak istiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 27. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 27. BÖLÜM

Hızır ve ekibi bu sefer, Victor’un adamı olduğu söylenen Bülent diye birinin peşine düşüyor. Hızır daha fazla hainlik kaldıramam diyerek bu işin iyice araştırılmasını istiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 27. bölüm fragmanında devlet, Hızır’ın ekibini Victor konusunda uyarıyor. Uyarı ise “Victor’un aile mefhumu yoktur. Ya Victor ile anlaşırsınız ya da yok olursunuz”…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanın son kısmında ise Nurten ile öldüğü sanılan Mahmut’un konuşması geçiyor. Nurten, kocasının intikamını almak için Meryem’i bitirmek istersen Mahmut ise Hızır’dan kendisini ölüme terkettiği için öc almak peşindedir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 26. SON BÖLÜM ÖZETİ

Viktor'un ülkeye girişiyle Ünal Kaplan'ın masası dağıldı. Bu olay beraberinde bir savaşı getirdi. Ünal kendine yöneltilen tehditleri Hızır'ı hedef göstererek başından savamadı.

Hızır Çakırbeyli ikinci kez Ünal Kaplan'dan gizli devletle masaya oturdu. Viktor'la karşılıklı çıkarlar doğrultusunda uzlaşma sağlanması gerekmekteydi ve Hızır'ın arkasında olan devlet bu sayede kontrolü tekrardan ele alabilecekti. Hızır'ın bu hamlesi güç kaybetmekte olan Ünal'ı yeni bir tehdidin altına soktu.

Avukat Özgür'ün Yaren'le olan arkadaşlığını öğrenen Hızır, Nazlı'ya tepki gösterdi. Nazlı kendini korumak ve aklamak adına Özgür'ü tehdit etti. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 26. SON BÖLÜM FİNAL SAHNESİ