BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. son bölüm özeti Hızır ne yapacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. son bölümde neler yaşandı? Nefes kesecek yeni bölümde Viktor'un ülkeye girişiyle Ünal Kaplan'ın masası dağıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. son bölüm yine nefes kesti. Son bölümde İlker, Viktor'un planlarını uygulamaya devam ederken Hızır ailesinin canına kasteden adamları bulmaya çok yaklaştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. son bölüm özeti haberimizde...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 26. SON BÖLÜM ÖZETİ

Viktor'un ülkeye girişiyle Ünal Kaplan'ın masası dağıldı. Bu olay beraberinde bir savaşı getirdi. Ünal kendine yöneltilen tehditleri Hızır'ı hedef göstererek başından savamadı.

Hızır Çakırbeyli ikinci kez Ünal Kaplan'dan gizli devletle masaya oturdu. Viktor'la karşılıklı çıkarlar doğrultusunda uzlaşma sağlanması gerekmekteydi ve Hızır'ın arkasında olan devlet bu sayede kontrolü tekrardan ele alabilecekti. Hızır'ın bu hamlesi güç kaybetmekte olan Ünal'ı yeni bir tehdidin altına soktu.

Avukat Özgür'ün Yaren'le olan arkadaşlığını öğrenen Hızır, Nazlı'ya tepki gösterdi. Nazlı kendini korumak ve aklamak adına Özgür'ü tehdit etti.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 26. SON BÖLÜM FİNAL SAHNESİ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 26. BÖLÜM FRAGMANI