BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Eskişehirspordan transfer

Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Eskişehirspor, Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır ile anlaştığını açıkladı.

Abone ol

Kulübün basın sözcüsü Rıza Zeydan, Mehmet Çakır ile anlaştıklarını, oyuncunun takımı Gençlerbirliği ile bonservis konusunda da anlaşmak üzere olduklarını söyledi.

Zeydan, Fenerbahçe'den Selçuk, Beşiktaş'tan Fahri, Kayserispor'dan Kamber, Diyarbakırspor'dan da Murat Öner ile görüştüklerini, bu transferlerin birkaç gün içinde netleşeceğini belirtti.

Hırvat Jurica Vucko'ya imza attıracakları ifade eden Zeydan, bonservis sorununu hallederlerse Kasımpaşa'dan Özgür Öçal'ı da kadolarına katacaklarını dile getirdi.

Rıza Zeydan, Eskişehir Atatürk Stadı'nda da çalışmaların sürdüğünü belirterek, kale arkalarına yüksek iki tribün yapılacağını bildirdi.

Açık tribün kombine bilet fiyatlarında düzenleme yapılması kararı aldıklarını açıklayan Zeydan, taraftarın kombine bilet fiyatlarına olan tepkisine sağduyulu yaklaştıklarını ve fiyatlarda kampanya yapmaya karar verdiklerini dile getirdi:

"Taraftarımız Eskişehirspor için çok önemli. Onların sesine kulak verdik. Temmuz ayın içinde açık tribün kombine bileti alanlar 380 YTL ödeyecek. Temmuz ayı içinde açık tribün kombine bileti alanlara 100 YTL indirim yapılacak.

"Kapalı tribün kombine biletleri de temmuz ayında 860 YTL olacak. VIP kombine bilet almak isteyen elini çabuk tutmalı, çünkü VIP kombineye talep çok fazla. Kombine bilet sahiplerinin giriş ve çıkışları problemsiz olacak. Eskişehirspor'un 12'nci adamına sahip çıkıyoruz. Taraftarımız da Eskişehirspor'a sahip çıksın."