BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Eskişehirsporda başkan belli oldu

Eskişehirspor Kulubü'nde başkanlığa Halil Ünal seçildi.

Abone ol

Eskişehirspor Kulubü'nde başkanlığa Halil Ünal seçildi. 12 yıl aradan sonra Süper Lig'e yeniden merhaba diyen Eskişehirspor, şimdi de yeni başkanına kavuştu.

Eskişehirspor'da tek liste halinde yapılan kongrede, eski başkanlardan Halil Ünal başkan seçildi.
Gar Düğün Salonu'nda yapılan kongrede, söz alan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu, görevde kaldığı iki yıl süresince verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini söyledi.

Sıkıntılı günler geçirdiklerini belirten Hatipoğlu, ''İçerde ve dışarda birçok olumsuzlukla karşılaştık. Acımasızca eleştirildik. Her şeye rağmen takımı Süper Lig'e çıkardık. Tesisleşme ve kurumsallaşma yolunda verdiğimiz sözleri tuttuk. Eskişehirspor'u desteklemeye devam edeceğim.'' dedi.

Tek aday olan Halil Ünal da, efsane takım Eskişehirspor'un yeniden şahlanışa geçeceğini kaydetti. "Es-Es, Süper Lig'in süper takımı olacak." diyen Ünal, en kısa sürede yıldız transferler yapacaklarını ve bu bağlamda, Hakan Şükür, Rivaldo ve Bülent Uygun ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, " Rıza Çalımbay ile görüştük. Herkesin izlemekten zevk alacağı iddialı bir takım kuracağız" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından seçimde, Halil Ünal, başkan seçildi. Eskişehirspor'un yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor; "Firuz Kırık, İbrahim Ceylan, İsmail Hakkı Civelek, Ayşe Fert Dökmeci, Şaban Ali Ocakçı, Mustafa Şeker, İsmail Ilgaz, Saffet Çelen, Dündar Ünlü, İbrahim Büyükkıdan, Mustafa Sakallı, Ahmet Sivri, Ömer Çetintaş,İrfan Topaloğlu, Ahmet Yalçın, Mehmet Akman, Veysel Koçak, Gültekin Güvensoy, Ekrem Birsen, Mulla Şahbaz, Rıza Zeydan, Hakkı Sağır, Erdoğan Tekgöz, Mesut Hoşcan, Ayhan Can, Abdullah Baykul, Murat Çetintaş, Ramazan Yanar, Cem Güven, Harun Adıgüzel, Ünsal Gündoğan ve Erdal Şahbaz,