BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.423,10
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir'deki çöpten yemek toplayan kadın resmi çok başka çıktı

ESKİŞEHİR'de çöpten ekmek toplarken fotoğrafı çekilen ve Kemal Kılıçdaroğlu tarafından grup toplantısında gösterilen Aysun Demir'in hikayesi bambaşka çıktı

Abone ol

Eskişehir Odunpazarı'nda çekilen karedeki kadının Aysun Demir olduğu ortaya çıktı. Dört çocuk annesi 54 yaşındaki Aysun Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, çöp konteynerinden sokak hayvanları için yiyecek toplamaktan asla utanmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'ndan şikayetçi oldu
Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında şikayette bulunan Aysun Demir'in avukatı tazminat davası açacaklarını da söyledi. 

Benim 4 katlı evim var

Çevredeki iş yerlerinden çıkan yiyecek atıklarının konteynerlere atıldığını belirten Demir, fotoğrafın gerçek yüzünü anlattı. Sokak hayvanları için yemek topladığını belirten Demir, şu ifadeleri kullandı:

"Sokak hayvanları için çöp konteynerlerinden atık toplamaya devam edeceğim. Gelip çeksinler. Kılıçdaroğlu, beni yok yere rencide ettiğinin farkında değil mi? Keşke bana gelip 'Aç mısın?' diye sorsaydı. Ben aç değilim, maddi durumum gayet iyi. Benim dört katlı evim var. Allah şükür ki kimseye ihtiyacım yok"


Kılıçdaroğlu utanmadı mı?
Habersiz çekilen fotoğrafının CHP grup toplantısında gösterilemesine sert çıkışan Demir, Kılıçdaroğlu'na karşı hakkını sonuna kadar arayacağnı söyledi. İntihar etmeyi bile düşündüğünü belirten Demir, konuşmasına şöyle devam etti: "Kılıçdaroğlu beni ihtiyaç sahibi gibi göstermeye utanmadı mı? Çok üzüldüm hatta intiharı bile düşündüm. Çocuğum üzüntüden okula gidemedi. Kılıçdaroğlu bunları düşünmedi mi? Benim fotoğraflarımı neden elinde sallıyor? Hukuki süreci başlattım. Kılıçdaroğlu'ndan alacağım tazminatla sokak hayvanlarına barınak yapacağım."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Alanyalılar diken üstünde on binlercesi birden sahile vurdu
Foto Galeri Alanyalılar diken üstünde on binlercesi birden sahile vurdu Galeriye Gözat