BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Eskişehir'de yarın 12 şubat okullar tatil mi?

Eskişehir'de kar yağışı devam ediyor. Yeni hava durumu rapoprlarına göre kar devam edecek. Peki yarın 12 şubat perşembe günü okullar tatil mi?

Abone ol

ESKİŞEHİR'de kar yağışı devam ediyor. Gece etkisini arttıran yağışlar bu hafta boyunca etkili olacak. Hava durumu raporlarına göre bugün en düşük sıcaklık -3 derece olacak. Eskişehir'de okullar bugün tatil edilmedi peki yarın yani 12 şubat perşembe günü okullar tatil edilecek mi, son kararı Eskişehir Valiliği yeni hava durumu raporlarına göre verecek.

Kütahya'da gece başlayan kar yağışı ve tipi, hayatı olumsuz etkiliyor.

KÜTAHYA-ESKİŞEHİR YOLU KAPANDI

Meteoroloji İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kent merkezinde kar kalınlığı yaklaşık 15 santimetreye ulaşırken, hava sıcaklığı ise en düşük sıfırın altında 4 olarak ölçüldü.

Kar yağışının, çarşamba ve perşembe günleri de aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Belediye ve İl Özel İdaresi ekipleri, kent merkezi ile köy yollarını açık tutmak için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Öte yandan, Kütahya-Eskişehir, Kütahya-Afyonkarahisar ile Domaniç-İnegöl arasındaki karayollarında buzlanmaların meydana geldiği, trafik ekiplerinin kış lastiği ve zinciri bulunmayan araçların geçişine izin vermediği belirtildi.

5 GÜNLÜK RAPOR

screen-shot-2015-02-11-at-8.47.22-am.png