BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.433,18
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir hava durumu son tahmin

Eskişehir hava durumu için meteorolojiden son tahminler geldi. Eskişehir'de kar yağışı perşembe gününe kafar devam edecek. Peki okullar tatil olacak mı?

Abone ol

Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; bugün yer yer kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, yarın (Salı) yer yer yoğun olmak üzere kar şeklinde olması bekleniyor.

KAR BURALARDA ŞİDDETLİ OLACAK

Yarın görülecek kar yağışları, kuvvetli poyraz ile Marmara'nın güney ve doğusu ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli ve yoğun olacak. İşte yoğun kar yağışı için uyarılan iller;

-Ankara
-Çanakkale,
-Balıkesir,
-Bursa,
-Bilecik,
-Yalova,
-Kocaeli
-Sakarya
-Bolu,
-Düzce,
-Karabük,
-Kastamonu
-Zonguldak,
-Bartın
-Sinop'un iç kesimleri
-Eskişehir (çarşamba günü çok kuvvetli)
-Isparta (çarşamba günü çok kuvvetli
-Kütahya

0612buyuk.20141229163925.png

0006buyuk.20141229163940.png

HAVA SICAKLIĞI: Bugün 2-4 derece artacaği, yarın (Salı) 10 ila 12 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Güney ve batı yönlerden (lodos) kuvvetli ve yer yer fırtına, zamanla kuzey yönlerden kuvvetli şekilde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Bugün yer yer kuvvetli yağmur, yarın (Salı) yer yer yoğun kar yağışları beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, ulaşımda aksama, buzlanma ve don olayı, vb.) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (soba ve baca gazı zehirlenmeleri,çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb.) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.