BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu son tahmin

Ankara hava durumu için meteorolojiden son tahminler geldi. Ankara'da kar çarşambaya kadar sürecek peki okullar tatil mi?

Abone ol

Meteoroloji Ankara'da hava durumunun nasıl olacağını açıkladı. Ankara'da gece yarısı etkili olacak soğuklar yer yer kağışına dönüşecek. Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz bölümünün yağmurlu, iç kesimlerinin zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin aralıklı yağmurlu, gece saatlerinde yüksek kesimlerin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Batı Karadeniz bölümünde kuvvetli olacağı beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların bugün gündüz 3 ila 5 derece artacağı, gece saatlerinden itibaren tekrar azalacağı tahmin ediliyor.

screen-shot-2014-12-29-at-4.32.52-pm.png

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, zamanla Batı Karadeniz bölümünde kuzeybatı yönlerden orta yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın iç kesimlerde güneybatı, zamanla Batı Karadeniz bölümünde kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Yağışların Batı Karadeniz bölümünde kuvvetli olması, beklendiğinden tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.