BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.441,69
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir hava durumu kar ne zaman duracak?

Eskişehir'de bugün hava nasıl olacak, okullar tatil edilecek mi. Hava durumu bugün çok bulutlu ve aralıklı kar yağışı şeklinde olacak.

Abone ol

Eskişehir hava durumu bugün nasıl, hava durumu nasıl olacak. Meteoroloji son bilgileri ve tahminleri açıkaldı. Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR: Kuzey yönlerden kuvvetli, Bursa'nın kuzey kesimlerinde zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esecek,yarın sabah erken saatlerden itibaren Kütahya ve Eskişehir'in güney ve iç kesimlerinde Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

1824buyuk.png

0006buyuk.20141231090735.png

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Bölge genelinde yoğun kar yağışları beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksama, buzlanma ve don olayı, vb.) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Rüzgarın Bursa'nın kuzey kesimlerinde kuzeyli yönlerden kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.