BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Eski Hürriyet yazarları Berberoğlu'na patladı

Canlı yayında Ayşenur Arslan'a konuşan Cüneyt Ülsever ve Özdemir İnce, Hürriyet'in yayın yönetmeni Enis Berberoğlu için ağır konuştular...

Abone ol

GAZETECİLER-COM- Medya Mahallesi'ni Sokak TV'ye taşıyan Ayşenur Arslan eski Hürriyet yazarlarından Cünyet Ülsever ve Özdemir İnce'yi ağırladı. Hürriyet'in yayın yönetmeni Enis Berberoğlu'nun den gönderilen isimler için yaptığı açıklama programda çok sert eleştirilere konu oldu.

ENİS YALAN SÖYLÜYOR TERBİYESİZLİK EDİYOR

Yayına telefonla bağlanan Özdemir İnce Enis Bereberoğlu'nun CNN Türk'te Enver Aysever'e yaptığı açıklamaları topa tuttu. Berberoğlu Hürriyet'ten gönderilen yazarların kimya sorunu yaşadıkları ya da okunmadıkları için gönderildikilerini savunmuştu. Canlı yayında hayli sert ifadeler kullanan Özdemir İnce ise Berberoğlu'nu hedef aldı. "Beni Hürriyet'ten Başbakan attırdı" diyen İnce ortada okunma ya da kimya sorunu olmadığını vurguladı. "Başbakan ve hükümet senin yazılarından memnun değil dediler." diyen Özdemir İnce Berberoğlu için sert suçlamalarda bulundu: "Enis yalan söylüyor. Ayıp ediyor bile demiyorum. Terbiyesizlik ediyor, bu yaptığına ben terbiyesizlik derim... Neyse boşver..."

AKİF BEKİ'NİN GELİŞİNDE YALÇIN AKDOĞAN'IN ROLÜ

Hürriyet'ten kovulan bir diğer isim olan Cüneyt Ülsever de Enis Berberoğlu'nun yalan söylediğini iddia ederken "kimyamız tutmadı, okunmuyorlardı" gibi sebeplerin gerçek olmadığını vurguladı. "aptal yerine konduklarını" söyledi. "Enis hiç mi sıkılmıyor, hiç mi utanmıyor" diye sordu.

Akif Beki'nin Radikal'den Hürriyet'e geçişine dair ilfinç bir iddiada bulunan Ülsever, "Akif Beki'nin Hürriyet'e nasıl geçtiği bir tarih geldiğinde Yalçın Akdoğan'a da sorulsun. Duyduğum şeyler var ama ispatlayacak durumda değilim" dedi.