BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,77
ALTIN 2.433,39
HABER /  GÜNCEL

Eski eşe kurşun yağmuru!

Kadıköy'de bir kişi çocuğunu göstermediği gerekçesiyle eski eşini silahla vurdu!

Abone ol

Kadıköy'de, çocuğunu görmesine izin vermediği eski eşi tarafından tabancayla vurulan kadın öldü.

Alınan bilgiye göre, Eğitim Mahallesi Abdibey Caddesi Muratpaşa Sokak'taki Parıltı/Görmeyen veya Az Gören Çocuklara Destek Derneğine özürlü çocuğu Erencan Yalçın'ı (5) getirerek bir görevliye teslim eden Dilber Yalçın (31), daha sonra buraya gelen boşandığı Vural A. ile tartıştı.

Olay sırasında dernekte bulunan görgü tanıkları, dernekte psikologları beklerken Vural A'nın içeri girerek ''Çocuğumu son bir kez görmek için buraya geldim. Görüp gideceğim'' dediğini, Dilber Yalçın'ın ise ''Dün gördün daha görüp ne yapacaksın, git buradan'' diye cevap verdiğini anlattılar. Vural A'nın belinden tabancasını çekmesi üzerine içerideki odaya kaçtıklarını dile getiren görgü tanıkları, 4 el silah sesi duyduklarını tekrar odaya girdiklerinde Dilber Yalçın'ın cesediyle karşılaştıklarını kaydettiler.

Olay yerine gelen Dilber Yalçın'ın annesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Vural A'yı kızını tehdit ettiği için polise şikayet ettiklerini ancak önlem alınmadığını ileri sürerek fenalık geçiren acılı anne, hastaneye kaldırıldı. Polis, olaydan sonra kaçan şüpheli Vural A'nın yakalanması için çalışma başlattı.