BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  GÜNCEL

Eski eniştenin gazabı

Eski eniştesi kafasına koyduğunu yaptı. Tehdit edilen iş adamı onca güvenlik önlemi nafileydi.

Abone ol Manisa'nın Turgutlu ilçesinde eski eniştesi tarafından dün silahla öldürülen iş adamının, olay öncesinde birçok kez saldırıya uğraması nedeniyle polise başvurduğu, hatta sokaklara güvenlik kameraları bile yerleştirdiği ortaya çıktı

Alınan bilgiye göre, iş adamı Oktay Karaağaçlı'nın kız kardeşi Z.K. ile 5 yıl önce kaçarak evlendiği Fikret K. arasında işsizlik nedeniyle sorun çıktı. Bir süre sonra ailesinin evine dönen Z.K, 3 ay önce eşinden boşandı.

Eski eşini tehdit eden Fikret K'nin kayınbiraderi Oktay Karaağaçlı'ya da saldırılarda bulunduğu öğrenildi.

İş adamı Oktay Karaağaçlı ve ailesinin bu nedenle emniyet ve savcılığa birçok kez şikayette bulunduğu, evlerinin balkonu ve sokaktaki elektrik direklerine güvenlik kameraları yerleştirdiği ortaya çıktı.

1 çocuk babası olan ve eşi bebek bekleyen Oktay Karaağaçlı'nın cenazesi, bugün Turgutlu Hacı Muharrem Camisi'nde namaz kılınmasının ardından toprağa verilecek.

İstiklal Mahallesi Cevdet Öktem Caddesi'ndeki bir kahvehanenin önünde oturan Oktay Karaağaçlı (34), 17 Aralıkta aralarının açık olduğu belirtilen eski eniştesi Fikret K'nin (27) silahlı saldırısına uğramış, Turgutlu Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Olay sırasında kahvehanede bulunan Ali Rıza Eralaca (42) ile Veli Yılmaz (21), mermi isabet etmesi sonucu yaralanmıştı. Görgü tanıkları, zanlının saldırının ardından motosikletle kaçtığını söylemişti.

Zanlının kaçarken kullandığı motosiklet, Selvilitepe Mahallesi'ndeki ticaret lisesinin yakınında terk edilmiş halde bulunmuştu.

Cinayet zanlısının yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.