BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,09
ALTIN 2.524,43
HABER /  GÜNCEL

EŞİNE SELAM DURDU

Terör hayat yoldaşını aldı. O başını eğmedi. Eşine böyle selamlayıp, şunları söyledi...

Abone ol

İnternethaber/
Fotoğraflar: Anadolu Ajansı

Şehit Astsubay Halit Özçelik’in kaderi herkesi şaşkına çevirmişti. O Dağlıca'daki hain saldırıdan sağ kurtulup, şehit arkadaşlarının üzüntüsüyle görev yeri Şırnak'a dönmüştü. Ama ecel onun peşini bırakmayıp, Şırnak'ta yakalamıştı...

Şehit Halit Özçelik, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.



Ordu'ya gece getirilerek Devlet Hastanesi morguna konulan şehit astsubay Halit Özçelik'in (30) cenazesi, Ordu Devlet Hastanesi morgundan alınarak önce Selimiye Mahallesi'nde kayınpederi Cevdet Gönül'ün yaşadığı evin önüne getirildi. Bir süre burada bekletilen cenaze daha sonra Orta Cami'ye götürülerek burada tören düzenlendi.

TERÖRE LANET YAĞDI



Cenazenin taşınması sırasında törene katılanlar tarafından terör örgütü aleyhine slogan atıldı. Şehit askerin ailesi, yakınları tarafından teskin edilirken, tören sırasında şehit erin annesi Perihan ile kardeşleri gözyaşlarını tutamadı. Baba Mehmet Özçelik ile kardeşlerinden Emine Özçelik fenalık geçirdi.

ACILI EŞİ "AĞLAMAYACAĞIM" DİYE YEMİN ETTİ



Şehit astsubayın eşi Duygu Özçelik ise ''Hiç bir zaman ağlamayacağım. Eşim ölmedi" diye konuşarak eşinin arkasından asker selamı verdi. Daha sonra eşinin tabutuna sarılıp, "Vatan sağ olsun" diye haykırdı...



UNUTULMADIN, UNUTTURMAYACAĞIZ

Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Albay Celal Cürek, şehitleri unutturmayacaklarını ifade ederek, ''Şehitlerimizden aldığımız güvenle Türkiye Cumhuriyeti geleceğe daha emin adımlarla yürümektedir. Aziz şehidim, ebedi istirahatinde rahat uyu. Unutulmadın, unutulmayacaksın, unutturmayacağız'' dedi.

Cenaze, kılınan öğle namazının ardından Şehir Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.