BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Eşinden ayrıldığı gün canına kıydı

Adana’da, reklamcılık yapan aynı zamanda yazar olan bir kadın eşinden ayrıldığı gün 5. kattan atlayarak intihar etti. <br/>Edinilen bilgiye ...

Abone ol

Adana’da, reklamcılık yapan aynı zamanda yazar olan bir kadın eşinden ayrıldığı gün 5. kattan atlayarak intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, olay, 19 Haziran 2013 günü Çukurova ilçesi Toros Mahallesi, Selvi Apartmanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, yerel bir televizyonda reklamcı olarak çalışan ve aynı zamanda yazar olan Yeliz Coşkuner, 2002 yılında İzmir’de sevdiği erkekle dünya evine girdi. Evlendikten bir süre sonra Adana’ya yerleşerek, bir yerel televizyonda reklamcı olarak çalışmaya başladı. Evliliklerinden Arda (8) ismini verdikleri bir çocukları oldu. Ancak çift anlaşamayınca 19 Haziran 2012 günü boşandı. Mahkeme çocuğu annesine verdi. Boşanmasına rağmen Coşkuner’in eşiyle sürekli telefonda tartıştığı için psikolojisi bozuldu. Ne yaptıysa eşinden bir türlü kopamayan kadın, boşandıktan tam 1 yıl sonra aynı gün, "Sevdiklerim hayatımda ilk kez bugün sonsuz bir huzur istedim. Fark ettim ki ben çok yorgunum. Başaramadım sevilmeyi, huzur bulmayı, güven duymayı. Biliyorum bana kızacaksınız, sadece ben çok denedim, gururum kırık, içim buruk, sizleri çok seviyorum. Arda’m size emanet, ne olur ona çok iyi bakın” notu bıraktıktan sonra kendini 5. kattan boşluğa bıraktı. Kadının atladığını görenlerin 112 Acil servise haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, kadının öldüğünü belirledi. Coşkuner’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada otopsisi yapıldıktan sonra ailesi tarafından cenazesi teslim alınarak İzmir’de toprağa verildi.
İntihar eden Yeliz Coşkuner’in, "Kimseyi Melek Yapamazsın" adlı 2. kitabını yakın zamanda yayımladığı, Seyhan Oteli’nde gerçekleştirilen tanıtım kokteyli ve imza gününde yazarı sevenleri ve dostlarıyla buluştuğu öğrenildi.
Coşkuner burada yaptığı konuşmada, "Melek yapmak gerçekten çok zor. Kendimizi bile melek yapamıyoruz. Beklentilerimiz çok farklı, ilişkilerimiz çok farklı büyürken bile çok farklı tecrübe ediniyoruz. Her yeni yaşımızda birazcık daha silkeleniyoruz, bu da bizim bir sonraki yaşımızda biraz daha kalkanlı bir karakter olmamıza neden oluyor. Hepimizin üzüntüleri neşeleri var, keşke dediği şeyler var ben anladım ki ne kadar uğraşırsanız uğraşın, yakınımızdaki kim olursa olsun gerçekten kimseyi melek yapamıyoruz" şeklinde konuşmuştu.
(İHA)