BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.503,81
HABER /  DÜNYA

Süper Lig’in belalısı olacağız

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa düzenlediği toplantıda, “Biz sadece 3 takımın değil, bütün takımların belalısı olmak istiyoru...

Abone ol

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa düzenlediği toplantıda, “Biz sadece 3 takımın değil, bütün takımların belalısı olmak istiyoruz” dedi.
Özel bir otelde basın mensupları ile Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ve yardımcıları Edward Sturing, Levent Zorluer, Mustafa Gürsel ve Bülent Kayıtgen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrasında bir açıklama yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, teknik heyetini tanıttı.
Çapa, şehri temsil ettiklerini ifade ederek, “Sizlere karşı dürüst davranacağız. Kötü olan dönemlerimiz olacak ama bunlar sizlere yansımayacak. Şu anda mevcut olan bir kadro var. Geçmiş sezonda Erciyesspor’u takip etme şansımız olmadı. Kendi mevcut kadrosu ile kulüp yetkilileri ile görüşüp, bu sene kalacak veya gidecek olanların kendilerinin belirlemesini istedik” şeklinde konuştu.
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden takımların belalısı olacaklarını söyleyen Çapa, “Biz sadece 3 takımın değil, bütün takımların belalısı olmak istiyoruz. Altı futbol dolu sağlam zeminlerle yolumuzda ilerleyeceğiz” diye konuştu.
(İHA)