BIST 10.569
DOLAR 32,26
EURO 35,01
ALTIN 2.478,00
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Darbe maddesi değişiyor<br/>Ankara - Darbeye yasal dayanak olduğu öne sürülen ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Darbe maddesi değişiyor
Ankara - Darbeye yasal dayanak olduğu öne sürülen Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Kanunun 35. maddesi değişiyor. Değişikliğe ilişkin taslak, bugün Meclis’e sunulacak.


Geyik fotoğrafçıya saldırdı
Glasgow - İskoçya’da bir fotoğrafçı, görüntülemek istediği geyiğin hışmına uğradı. Fotoğrafçı şans eseri yara almazken, makinesi ise zarar gördü.



Korkusuz sörfçü öyle bir şey denedi ki !
Alaska - ABD’li sörfçü Garrett McNamara 92 metre yüksekliğinde bir buz dağı parçasının oluşturduğu tsunamide sörf yaparak tarihe geçti.

Korkusuz sörfçü, "Sanki Empire State binası üzerinize yıkılıyor gibi hissediyorsunuz. Kendime ölüme hiç bu kadar yakın hissetmemiştim” dedi.



Havada evlilik teklifi
Muğla - Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatil yapan İspanyol genç, kız arkadaşına Ölüdeniz semalarında evlilik teklifinde bulundu. Hazırladığı afişi yaklaşık 2 bin metrede açan genç, diğer paraşütteki kız arkadaşından evet yanıtını aldı.



Uçuş Kulesi frekansına "arabesk" müzik karışınca
İstanbul - Atatürk Havalimanı Uçuş Kontrol Kulesi frekansına arabesk müzik yayını karışınca kule ile pilotlar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.



4 ayaklı civciv şaşkınlığı
Mardin - Mardin’in Savur ilçesine bağlı Kayatepe köyünde bir hafta önce yumurtadan çıkan 4 ayaklı civciv, görenleri hayrete düşürdü.


Adliye önünde dehşet: 6 yaralı
Bursa - Bursa’da tehdit iddiası yüzünden davalık olan iki aile, adliye önünde birbirine girdi. Bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı. Olaya çevik kuvvet polisi müdahale etti.

(İHA)