BIST 10.806
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.429,38
HABER /  GÜNCEL

Eşimi medya mı öldürdü diyeyim!

Babası Ersin Kaygaz'ın vurduğu Nermin Ardıç'ın cenazesinde kocasının, "Eşimin medya kurbanı olduğunu mu söyleyeyim" demesi gerginlik yarattı.

Abone ol

Star TV'de yayınlanan "Ayşe Özgün'le Hergün" adlı kadın programına 4 gün önce katılan 2 çocuk annesi Nermin Ardıç, ailesinin kötü muamelesine maruz kaldığını, zorla evlendirildiğini ve 9 yaşında da babası tarafından tecavüze ve tacize uğradığını söylemiş, öfkeli baba Ersin Kaygaz kızını İstanbul Çatalca Gökçeali'deki evinde öldürmüştü.

'PİŞMAN DEĞİLİM'
Olaydan sonra Çatalca İlçe Jandarma Karakolu'na giderek silahıyla birlikte teslim olan baba, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi. Baba Ergin Kaygaz'ın, "Kızımın akli dengesi bozuktu. Televizyonlara çıkarak bizi rezil ettiği yetmiyormuş gibi bir de bana iftiralarda bulundu. Hatta son olarakkatıldığı bir programda benim kendisine tecavüz ettiğimi öne sürdü. Bunun üzerine kendimden geçtim. Pişman değilim" dediği öğrenildi.

HALK TEPKİ GÖSTERDİ
Çatalca Devlet Hastanesi'nden alınarak Adli Tıp Kurumu'na götürülen genç kadının cenazesi dün öğleden sonra eşi Mustafa Ardıç tarafından alınarak memleketleri Çatalca'nın Binkılıç beldesine getirildi. Cenaze, burada kılınan ikindi namazına müteakip toprağa verildi. Mustafa Ardıç cenazede "Eşim medya kurbanı oldu. Benden bunu mu dememi istiyorsunuz?" diye konuşunca halk olay yerindeki basın mensuplarına tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar görevli muhabirlerin beldeyi terketmesini istedi.