BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  MAGAZİN

Eşim yüzünden kirada oturuyorum

Şarkıcı Ahmet Özhan, eşinin kendisini yıllardır aldattığı yönünde röportajlar veren eşi Hatice Özhan'a boşanma davası açtı

Abone ol

Aile Mahkemesi'ne başvuran şarkıcı boşanma dilekçesinde "Eşim ilk evlendiğimiz günden beri 'beni başka bir kadınla aldatıyor' diyerek iftira atıyor. Yıllarca manevi şiddet gördüm ama sustum." sözleriyle kendisini savundu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; eşinin pervasızca para harcadığını ve darvanışlarıyla kendisini yok saydığını iddia eden Özhan "İki çocuğumun annesi olmasına duyduğum saygı nedeniyle herşeyi içime atıp görmezlkten geldim. Ruhsal dünyamdaki yalnızlığımı notalar ve musikiyle doldurdum" dedi.

Eşinin kendisini izletip ona ait olmayan bir takım görüntüleri kullandığını da öne süren Özhan "Yaptıkları bana sponsorlarımı kaybettirdi. Kirada yaşıyorum. Bana ait olan eşyalara bile zarar vereceğinden korkuyorum" dedi.

Özhan Hale Soygazi'den boşandıktan sonra Hatice Özhan'la evlenmiş çiftin iki çocuğu olmuştu. Hatice Özhan eşinin Filiz A. ile uzun süredir aşk yaşadığı ve dini nikah kıyarak onunla evlendiğini iddia etmişti.