BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.433,32
HABER /  MEDYA

Eser parayı alınca Cansel'in suratına bakın! Olay video

Kısmetse Olur'un gözde çifti Eser ile Cansel arasında çek krizi patladı. Eser iyi yakaladı. Cansel çek sözlüsü Eser'e gidince öyle bir bozulmuş ki işte o video görüntüsü.

Abone ol

Kısmetse Olur'da her hafta verilen 10 bin liralık birincilik ödülü aşkın önüne geçti. Eser cumartesi elemesinde 3. kez 10 bin liralık çeki alınca Cansel'in suratı asıldı. Sözlüsünün yüzünün düştüğünü gören Eser şoke oldu.

Eser bu durumu arkadaşları ile de paylaşıp "Cansel çeki ben alınca bozuldu. Yüzü düştü" dedi.

Peki gerçekten Cansel 10 bin liralık para ödülünü sözlüsünün almış olmasına bozuldu mu? İkilinin arasına para mı girdi? Cumartesi gecesindeki o anlar yeniden yayınlandı.

Cansel, Eser'in de dediği gibi para ödülünü kaptırdığını öğrendiği anda fazlasıyla bozuluyor. Bunu saklamaya çalışıyor ama yüzüne yansıyan ifade herşeyi ayan beyan ortaya koyuyor.

ESER 10 BİN LİRALIK ÇEKİ ALIRKEN CANSEL'İN YÜZ İFADESİ

ESER CANSEL'İN PARA SEVDASI İLE ŞOKTA!

Cansel'in para hırsına tanık olan Eser bunu arkadaşları ile de paylaştı. Hayli şaşkın olan Eser'i arkadaşları teselli etti. Cansel ise Eser'in yaptığı konuşmayı duyunca küplere bindi. Eser'i kırmızı odaya çağırıp 'Pişman olacaksın' diyerek rest çekti. Eser de bu reste hayli kızarken Cansel arkadaşlarına 'ilişkiyi bitirmeye niyetli' olduğunu söyledi.

AYÇA VE EMRE KIZMIZI ODADA BARIŞTI MI?

Kısmetse Olur'da bugün en çok merak edilen kırmızı oda buluşması Emre Ubeyli ile Ayça Beğen arasında yaşandı. Ayça'nın masayı dağıttığı skandal olayın ardından Emre ilk kez onu davet etti. Emre, Ayça'nın tüm umutları yıkan bir konuşmaya imza attı.