BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,13
HABER /  MEDYA

Protestocu öğrencilerden Beyaz Show açıklaması

Beyaz'ın programında "Hepimiz Ayşe öğretmeniz" sloganları attıktan sonra stüdyodan apar topar çıkarılan öğrenciler konuyla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

Beyaz Show'a telefonla bağlanıp Türkiye'nin gündemine oturan Ayşe Çelik'e bir hafta sonra aynı programda destek eylemi düzenleyen Öğrenci Kolektifleri açıklama yaptı.

"Yok öyle ülkenin bir yanı yangın yeriyken bir yerinde kahkahalar" başlıklı açıklamaya "Kötü başlayan bir günün yüzlerde gülümsemeyle bitmesine katkı sunmaktan mutluyuz" sözleriyle başlanırken, "Ya bitecek bu yangın ya da herkese değecek" denildi.  Açıklamaya şöyle devam edildi:

"BİZ BARIŞIN SAFLARINDAYIZ."

"Pervasızca süren savaşlar ancak kulaklar tıkanır, gözler kapanırsa katlanılabilir hale geliyor. Biz katlanmayacağız.

HEPİMİZ AYŞE ÖĞRETMENİZ

Herkesi susturduklarını sandıkları anda telefonun 'öteki' ucunda beliren Ayşe öğretmeniz biz. Gerçek neyse onun arkasında, barışın saflarındayız. Burası ucuz klavye kahramanlarının değil; suyuna, ormanına, parkına, üniversitesine sahip çıkanların memleketi."

"BEYAZ'LA BİR MESELEMİZ YOK"

Beyazıt Öztürk'le bir meselelerinin olmadığını ve 'dik durmayıp düşene bir tekme' de kendilerinin atmaya gerek görmediklerini belirten Öğrenci Kolektifleri, "Bizim derdimiz barış. Çocuklar ölmesin diye bütün kavgamız. Tüm bu yaşananlara medyanın göz kapatmasına izin vermeyeceğiz " dedi.