BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.411,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Esenyurt'ta iftar coşkusu

Esenyurt Belediyesi'nin ilçenin dört bir yanında, halkın ayağına giderek kurduğu iftar sofralarının önceki günkü ayağı Akçaburgaz mahallesinde gerçekleştirildi.

Abone ol

Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu iftar sofralarında halkla birlikte olmaya devam ederken, önceki gün Akçaburgaz'da düzenlenen yemeğe Milletvekili Dedegil'de konuk oldu.

Dayanışma ve kaynaşmanın yanı sıra, komşuluk ilişkilerini pekiştirmek amacıyla düzenlenen iftar yemeği, semt sakinlerinden büyük ilgi gördü. Yemek duasıyla son bulan iftar yemeğine evsahipliği yapan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu ile birlikte katılırken, İstanbul 3.ncü Bölge Milletvekili Alev Dedegil, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa, Ünsal Kıraç, başkan danışmanları, meclis üyeleri katılanlar arasında yer aldı.

Kadıoğlu: Kardeşliğe giden yol olacaktır

Mübarek Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte sıra dışı iftar sofralarıyla halkın karşısına çıkan Başkan Kadıoğlu, takdir toplamaya devam ediyor. Son olarak Akçaburgaz Mahallesinde sokağa kurulan iftar sofralarının amacının kaynaşma ve komşuluk ilişkilerini pekiştirmek olduğunu söyleyen Kadıoğlu, "İnşallah bu hareketimiz millet olarak birliğe, kardeşliğe giden yol olacaktır" dedi. Referandum konusuna da değinerek, muhalefete yüklenen Başkan Kadıoğlu, "Sevgiyi, birlik ve beraberlik, kardeşlik duyguları olmayanlar çıkmışlar iftara atıyorlar. Allah Ramazan Ayı yüzü suyu hürmetine onlarda oruç tutanlardan feyiz alırlar inşallah. 12 Eylül'de bir bayram daha yaşayacaksınız. Kendinizin, çocuklarınızın ve ülkenin geleceğine en doğru kararı sizler vereceksiniz. Allah yardımcımız olsun. Şimdiden bayramımız kutlu olsun" diye konuştu.