BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Esenler'de yüzleri güldüren proje

Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Kimsesizlerin Kimi’ projesi kimsesizlerin, yaşlıların ve engellilerin dertlerine derman oluyor.

Abone ol

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Kimsesizlerin Kimi’ projesi kapsamında Esenler’de yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlara Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bahçesi’nde sabah kahvaltısı verildi.

Geniş katılımın olduğu kahvaltı sonrası verilen mini konserde yaşlı ve engelli vatandaşlar, söylenen türkülere eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

Proje kapsamında Esenler’de yaşayan yalnız, yaşlı ve engelli vatandaşlara yapılan her türlü yardımın yanı sıra gezi, kamp ve kahvaltılı toplantılar düzenleyerek onların yalnızlıklarına ve dertlerini ortak olunuyor. Proje kapsamında Esenler’de yaşayan yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlara Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bahçesi’nde kahvaltı verildi. Kahvaltıya Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, Belediye Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, Sağlık İşleri Müdürü Mustafa Uzun, ESKON Genel Müdürü Abdulkadir Şengör, çok sayıda yaşlı ve engelli vatandaş katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen kahvaltıda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli yaşlı ve engelli vatandaşlarla teker teker ilgilendi. Konuşmanın ardından Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın ve Mehmet Çelik kahvaltıya katılan yaşlı ve engelli vatandaşların masalarına giderek onlarla tek tek ilgilenip hal ve hatırlarını sordular. Bu arada misafir olarak kahvaltıya katılan sanatçı Ahmet Ece’nin söylediği türkülere eşlik eden yaşlı ve engelli vatandaşlar doyasıya eğlendiler.