BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Eşekli eylem yaptı AK Parti'de yer buldu

2007 yılında Mecidiyeköy'de yaptığı eşekli eylemle gündeme gelmişti. Eylemiyle siyasileri protesto etmişti. Şimdi AK Parti'nin aday listesinde yer buldu.

Abone ol

AK Parti, eski Güçlü Türkiye Partisi Genel Başkanı Tuna Bekleviç'i Edirne'den ikinci sırada aday gösterdi.


Bekleviç, 2007 yılında İstanbul Mecidiyeköy'de yaptığı eşekli eylemle gündeme gelmişti. Bekleviç ve partililer getirdikleri üç eşeğin boynuna, "Mevcutlardan daha becerikliyim", "Ben bu ülkeyi daha iyi yönetirim" ve "Ben bu ülkede daha etkin muhalefet yaparım" yazılı pankartları asarak siyasetçileri protesto etmişti.

"GÜÇLÜ BİR LİSTE OLDU"

Ak Parti Edirne 2. sıra Milletvekili adayı Tuna Bekleviç, Edirne'de güçlü bir liste oluştuğunu belirterek, "Tecrübe ve gençliği bir araya getiren liste oldu" dedi. Bekleviç yaptığı açıklamada, Edirne'de fark yaratmaya çalışacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Elimizden geleni yapacağız. Böyle uygun görülmüş. Edirne'de fark yaratmaya çalışacağız. Güçlü bir liste oldu. Sayın Başbakanımız Edirne için daha önce İstanbul İl Başkanlığı görevini de yapmış tecrübeli bir ismi ilk sıraya koydu. Bence bu liste Edirne için bir kazanç, kazanım olacak. 3. sırada Keşan'dan bir aday olması da bizim için bir şans. Bende elimden geleni yapacağım. Tecrübe ve gençliği bir araya getiren liste oldu. Bugüne kadar çalışmalarımız güzel geçti. Bundan sonra da teşkilat ve adaylar olarak elimizden geleni yapacağız."