BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.395,22
HABER /  SPOR

Es Esin zamana ihtiyacı var

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan The Green Park Otel'de yeni sezona hazırlanan Eskişehirspor, ilk hazırlık karşılaşmasını dün akşam yaptı.

Abone ol

Eskişehirspor, Gerede kampında oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında Azerbaycan'ın 1'inci Lig takımlarından Lankaran'e 2-1 yenildi. İdmanda ayak parmağından sakatlanan Ümit Karan maçı saha kenarından izledi.

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan The Green Park Otel'de yeni sezona hazırlanan Eskişehirspor, ilk hazırlık karşılaşmasını dün akşam yaptı. Aynı otelde kamp yapan Lankaran ile otelin sahasında karşı karşıya gelen Eskişehirspor, Lankaran'ın ataklarına engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Maçta genç oyuncuların Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın gözüne girebilmek için sergiledikleri performans ve hırs teknik heyeti de memnun etti.

Karşılaşma öncesi Eskişehirspor'un yeni transferi Youla, saha kenarında yardımcı antrenörlerle şakalaşarak topla çalım attı. Youla'nın sempatik hareketleri kampa da neşe kattı. Youla, maç boyunca saha kenarına oturarak telefonunu bir an olsun elinden düşürmedi. Youla telefonundaki kayıtları takım arkadaşlarına gösterince kahkahalar yükseldi.

Sabah idmanında ayak parmağından sakatlanan Ümit Karan ise sahaya terlikle ve parmağı sargılı geldi. Ümit Karan'ın sakatlığının ciddi olmadığı öğrenildi.

Eskişehirspor'un Sakaryaspor'dan transfer ettiği kaleci Atilla da kampa katılarak, takım arkadaşlarıyla birlikte saha kenarından hazırlık maçını izledi.