BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.400,39
HABER /  GÜNCEL

Erzurum onu bu sıfatla ilk kez ağırlayacak

AK Parti Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü Erzurumlularla buluşacak. Erdoğan istasyon meydanında düzenlenece...

Abone ol

AK Parti Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü Erzurumlularla buluşacak. Erdoğan istasyon meydanında düzenlenecek mitingte halka seslenecek.
AK Parti Erzurum il Başkanı Fatih Yeşilyurt, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar Günü saat 17.00’da İstasyon meydanında gerçekleştireceği mitingde dadaşlara sesleneceğini açıkladı. Yeşilyurt Başbakan Erdoğan’ın aynı gün parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle iftarda buluşacağını bildirdi.
Başbakan Erdoğan’ın Erzurum’a teşrifi dolayısıyla oldukça büyük bir memnuniyet ve heyecan içinde olduklarını kaydeden Yeşilyurt, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle bir ilkin yaşanacağını, halkın cumhurbaşkanını seçeceğini, Erzurum’un da bu süreçte ilk kez bir cumhurbaşkanı adayı ağırlayacağını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacaklarını, Erdoğan’ın ilk turda cumhurbaşkanı seçileceğini bildiren Yeşilyurt, “Milletimiz Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacak” dedi.
(İHA)