BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.504,82
HABER /  GÜNCEL

Eruygur yoğun bakımdan çıkıyor

Cezaevinde düşüp beyin kanaması geçiren Eruygur'un durumu düzeliyor.

Abone ol 'Ergenekon Soruşturması' kapsamında tutuklandıktan sonra Kandıra F Tipi Cezaevi'nde 17 Eylül Çarşamba sabahı düşmesi sonucu beyin kanaması geçiren Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisi sürerken, 2 gün sonra yoğun bakımdan çıkarılabileceği açıklandı.

Kocaeli Üniversitesi Başhekimi Nazım Mutlu, Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğini söyledi. Emekli Orgeneral Eruygur'un dün geceyi rahat geçirdiğini anlatan Başhekim Mutlu, şu bilgileri verdi:

"Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Şener Eruygur geceyi rahat geçirdi. Tansiyonu isteduğimiz düzeye geldi. En son yapılan ölçümlerde tansiyonu 18'lerde devam ediyor. Diğer hayati bulguları normal gözüküyor. Uyutmayı durdurduk. Hafif ağrı kesici ve sakinleştirici ilaçlarla takip ediyoruz. Sağlık durumu bu şekilde devam ederse çok iyi. İstediğimiz durum. Bir iki gün gözlemleyeceğiz. Durumu bu şekilde devam ederse yoğun bakım ünitesinden çıkartıp Beyin Cerrahi Servisi'nde tedavisini sürdüreceğiz."