BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.401,93
HABER /  GÜNCEL

Eruygur geceyi hastanede geçirecek

Hakkında yakalama kararı bulunan ve ilk olarak adliyeye getirilen emekli orgeneral Şener Eruygur, daha sonra sağlık kontrolü için hastaneye getirildi.

Abone ol

İNTERNET HABER- Ergenekon Davası kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan emekli orgeneral Şener Eruygur, ambulansla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Eruygur daha sonra sağlık kontrolü için ambulansla, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Eruygur'un hastaneye girişi esnasında korumaları basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.

GECEYİ HASTANEDE GEÇİRECEK

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Şener Eruygur'un hastaneye yatış işlemleri yapıldı. Eruygur'un sağlık raporu alınması için kontrollerinin yarın yapılacağı öğrenildi.

Ergenekon davası sonucunda "darbeye teşebbüs etmek" suçlamasıyla "müebbet hapis" ve diğer suçlamalardan da 10 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Şener Eruygur hakkında tutuklama kararı çıkarılmıştı.

FENERBAHÇE ORDU EVİNE AMBULANS GİTTİ

Tutuklama kararı gereğince polisler Eruygur'un konutunun bulunduğu Fenerbahçe Orduevi'ne bu sabah ambulansla gitti. Karar Eruygur'a tebliğ edildi. Bu süreçte tansiyonu düşen Eruygur'a tansiyon ilaçları verildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ DEĞİL

Eruygur'un avukatı Filiz Esen ise "Müvekkilimin sağlık durumu iyi değil. Böyle bir durumdayken tutuklanması yaşam hakkı ihlalidir" dedi.

TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Eruygur, soruşturma kapsamında tutuklu olduğu Kandıra Cezaevinde merdivenlerden düşerek yaralanmış bunun üzerine 21 Eylül 2008'de tahliye edilmişti. Eruygur'un beyninde hasar oluştuğu tespit edilmişti.