BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Ertuğrul Sağlam ticarete atıldı

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayseri'ye ticari yatırım yapıyor.

Abone ol

Ertuğrul Sağlam, Kayseri 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleme alanında 10 bin metrekare büyüklüğünde 2 parsel satın aldı.

Kayseri 1. Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, yaptığı açıklamada, Ertuğrul Sağlam'ın Kayseri'de yatırım yapmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Sağlam'ın Kayseri'de kazandığı parayı yine Kayseri'ye yatırmasının kentin yatırım için cazip olduğunun en iyi göstergesi olduğunu belirtti.

Hasyüncü, şöyle devam etti:

''Burada Sağlam'ın Kayseri'ye olan sevgisini, güvenini görüyoruz. Kayseri'ye yatırım yapacak herkese kapımız açık. Fatih Terim de gelip yatırım yapmak istese, ona da arsa tahsis ederiz. Burada önemli olan, Ertuğrul Sağlam'ın teşvik bölgeleri yerine Kayseri'yi tercih etmesidir. Kayseri'de geleceği görmesidir.'' Hasyüncü, Ertuğrul Sağlam'ın satın aldığı 2 parsel arsa üzerinde spor malzemeleriyle ilgili üretim yapacak bir fabrika kuracağını tahmin ettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Ertuğrul Sağlam'ın, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte özel bir hastane açmak için alınan arsaya ortak olduğu bildirildi.