BIST 10.194
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.380,10
HABER /  SPOR

Ertuğrul Sağlam Feneri gözüne kestirdi

Bursspor Fenerbahçe'ye hazır.. Önemli rakibinden 3 puan hedefleyen Ertuğrul Sağlam Sercan konusuna da değindi.

Abone ol

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Sağlam, Fenerbahçe’yle yapacakları maç için ise “Rakibimiz 4 haftayı kayıpsız geçti. Ama biz bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Bu maçla birlikte Sivas deplasmanında alacağımız sonuç kısa vadede ligde konumumuzu belirleyecek. Tek hedef üç puan” şeklinde konuştu.

SERCAN AVRUPA'YA

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, transferin gözde futbolcusu Sercan Yıldırım ile ilgili iddiaların doğru olmadığını belirterek, “Sercan, bir başka takıma transfer olamadı diye üzgün değil. Özellikle bir takımı da istemiş değil. Bursaspor’da çok mutlu. Çok da başarılı. Sezon sonunda iyi bir Avrupa takımına transfer olacak” dedi.

TAM TAKIM HAZIRIZ

Fenerbahçe maçı öncesi eksiklerinin bulunmadığını belirten Ertuğrul Sağlam, Krita’nın daha önce oynadığımız hazırlık maçında bir kırmızı kartı vardı. Bununla ilgili durum tam netleşmedi. Bunun dışında sakat futbolcmuz yok, cezalı futbolcumuz yok. Karşılaşmaya tam takım olarak hazırız” dedi.

Kendi saha ve seyircileri önünde oynayacak olmanın avantajını kullanacaklarını belirten Sağlam, iki haftayı kayıpsız kapatmayı amaçladıklarını belirterek, bu nedenle Fenerbahçe karşısında mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacaklarını söyledi

“İçeride-dışarıda kazanmayı isteyen bir anlayışımız var bu sezon. Fenerbahçe çok iyi bir takım, şu ana kadar kayıpsız gidiyorlar. Bu hafta Fenerbahçe, haftaya Sivas deplasmanında alacağımız puanlar kısa vadede ligin neresinde olacağımız konusunda belirleyici olacak. Bu nedenle Fenerbahçe karşısında puan kaybına uğramak istemiyoruz” ifadelerini kullanan Sağlam, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren sahalarında hiç yenilmediklerini hatırlatarak, “Özellikle iyi takımlara karşı daha iyi motive olduk. İyi sonuçlar aldık. Tabii iyi sonuç alırken, ortaya koyacağımız futbolla da beğeni kazanmak istiyoruz” dedi.