BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Ertuğrul Sağlam adam gibi gitti yayınladığı vedaya bakın

Kayserispor'daki görevinden ayrılan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bugün yazılı bir açıklama yaparak tek kuruş talep etmeyeceğini duyurdu.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 14.hafta maçında Kayserispor, sahasında konuk ettiği Trabzonspor'a 2-0 mağlup oldu ve kötü gidişatına 'dur' diyemedi. Ligde üst üste aldığı başarısız sonuçlardan sonra kümede kalma savaşı veren Kayserispor'da görevinden ayrılan Ertuğrul Sağlam, sarı-kırmızılı camiaya veda mesajı yayınlayarak herkese teşekkür etti.

Fatih Terim'e kapak olsun
Ertuğrul Sağlam az görmeye alıştığımız şık bir davranışta bulundu ve kulüpten tazminat istemeyeceğini açıkladı. Hatırlanacağı üzere Fatih Terim, Milli Takım'dan milyon dolarları tazminat olarak almış dahasını da istemişti. 

Adam gibi veda
İşte Ertuğrul Sağlam'ın bugün yayınladığı veda mesajı:
- "Sezon başında büyük bir istek ve coşkuyla göreve geldiğimiz, çeşitli zorluklar nedeniyle hedeflediğimiz noktaya ulaşamadığımız Kayserispor’a bugün itibariyle veda ediyoruz. Trabzonspor maçının ardından futbolun gerçekleri doğrultusunda bir kan değişikliğinin Kayserispor’a fayda getireceği düşüncesiyle Sayın Başkan Erol Bedir ile yaptığımız görüşme neticesinde herhangi bir tazminat talebim olmadan karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Görev yaptığımız süreçte birlikte mücadele verdiğimiz değerli büyüğüm Kayserispor Başkanı sayın Erol Bedir, yönetim kurulu, kulüp çalışanları, futbolcu arkadaşlarımız ile bize destek olan taraftarımız, yerel basın ve tüm Kayseri halkına teşekkür ederim. Bundan sonraki dönem için de bende her zaman ayrı yeri olan Kayserispor’a başarılar dilerim".

Kayserispor Trabzonspor maçı sonucu ve geniş özeti

Fatih Terim 13 milyon lira istiyordu alacağı tazminat belli oldu