BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ersun Yanal karar sevindi

Vestel Manisaspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, kötü bir dönemin sonuna geldiklerini söyledi.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Beşiktaş'ı 2-0 yenen Vestel Manisaspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, kötü bir dönemin sonuna geldiklerini söyledi.

Yanal, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş önünde elde ettikleri 2-0'lık galibiyetin ''ilk maçtaki büyük skora'' yetmediğini ancak takımının oyunundan memnun kaldığını belirtti.

Yanal, şöyle konuştu:

''Oyun disiplininden arzulu, etkili futboldan sevinç duyduk. Gerçek Vestel Manisaspor'un en kısa zamanda dönmesi arzumuz. Bu maç kötü bir dönemin sonuna geldiğimizin habercisidir. Güzel bir maç oldu. Taraftarda olsaydı iyi bir maç izlettirmiş olacaktık.''

Yanal, çok sayıda oyuncunun sakatlanması nedeniyle kötü bir dönem yaşadıklarını, 12 oyuncu ile devre arası kampını yapmak durumunda kaldıklarını, ancak problemleri aşma noktasına geldiklerini belirtti.

Karşılaşmada bir penaltı kurtaran ve başarılı bir oyun sergileyen kaleci Bülent'e ilişkin bir soruya karşılık Yanal, ''Elimizdeki kalecilerin hepsi iyi. Bülent performansı iyi olduğu dönemlerde takımı yönetmede de iyi bir oyuncu. Vestel Manisaspor'a katkı sağlayan bir oyuncu'' dedi.