BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.424,08
HABER /  SPOR

Ersun Yanal imzayı attı

Gençlerbirliği, teknik direktör Ersun Yanal ile 1'i opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı. Artık resmen Gençlerbirliği'nde...

Abone ol

Gençlerbirliği, teknik direktör Ersun Yanal ile 1'i opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine, kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın yanı sıra kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz ve yöneticilerden Enis Safi de katıldı.

Cavcav, törende yaptığı konuşmada, Yanal ile çalışmanın heyecanını yaşadığını belirterek, ''Daha önce kulübümüze hizmet vermiş ve milli takımda da bana göre başarılı olmuş Yanal ile çalışmanın heyecanını yaşıyorum. Sözleşmemiz 2 yıl olup 1 yıl da opsiyon koyuyoruz. Gönül ister ki 2-3 yıl değil daha uzun yıllar çalışalım. Ersun Yanal'ın Gençlerbirliği'ni üst sıralara taşıyacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Teknik direktör Yanal da, 3 yıl aradan sonra eski kulübü olan Gençlerbirliği'ne dönmekten mutlu olduğunu ifade ederek, ''Evim dediğim Gençlerbirliği'nde tekrar çalışmaya başlıyorum. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılma yolunda ligde başarılı olmak istiyoruz. Kadro bazında ufak tefek sorunlarımız var. Güçlü bir kadro kurmak istiyoruz'' dedi.

Bu arada, Ersun Yanal'ın yardımcılıklarını Kemal Özdeş, Volkan Kazak ve kaleci antrenörü Murat Aydın yapacak.