BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Ersoy üçünü de çıplak gördü

Bülent Ersoy sadece Ebru Gündeş'i çıplak görmüş ve beğenmişti. Sanatçı çıplak gördüğü diğer iki ismi de açıkladı.

Abone ol

Daha önce, çıplak gördüğü Ebru Gündeş'in poposunu çok beğendiğini söyleyen Bülent Ersoy, "Sadece Ebru'yu değil. Sibel'i ve Seda'yı da gördüm ve çok beğendim" dedi.

CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen "İstanbul Jewelry Show"a, mücevherlere olan tutkusuyla tanınan Bülent Ersoy da katıldı. Bir pırlanta standına gelen ünlü sanatçıya, iki adet üzerinde pırlanta taş olan alyans ve tasarımını kendi yaptığı küpe hediye edildi. Fuarda gazetecilerin etrafını çevirdiği ünlü sanatçı, ilginç açıklamalarda bulundu. Daha önce katıldığı bir TV programında, Popstar'da jüri üyesi olan arkadaşı Ebru Gündeş için "Onu çıplak gördüm ve poposunu çok beğendim" sözleriyle herkesi şaşırtan Bülent Ersoy, bu konudaki açıklamalarını sürdürdü.

TAKILARIM ORİJİNAL
"Ebru, son derece terbiyeli, ahlaklı bir kız. Onu yakından tanıma fırsatım oldu. Aile terbiyesi olan bir evlat.Allah keşke bana da onun gibi bir evlatverseydi" diyen Ersoy, şöyle devam etti: "Ebru'nun sadece poposunu değil her yerini gördüm ve çok beğendim. Hatta sadece Ebru'yu değil. Sibel'i (Can) de gördüm, Seda'yı (Sayan) da gördüm ve çok beğendim." Ünlü sanatçı, hakkında "takıları imitasyon" diyen manken Deniz Akkaya'ya "Taktığım her şey orijinaldir. Türkiye'de en büyük mücevherlere sahip kadın benim. Eksperler gelsin kontrol etsin" diye cevap verdi.

Özlem Avcı-Sabah