BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  MAGAZİN

Ersoy 0 km. erkek istiyor

Bülent Ersoy için eşini boşayacağı iddia edilen Mehmet Menek, ünlü şarkıcının 'okey arkadaşı' çıktı!

Abone ol

Bülent Ersoy'un adı bir süredir İzmir'de kafe işleten Mehmet Menek'le anılıyor. İddialara göre ikili, gizli aşk yaşıyor. Ersoy'la evlenmek isteyen Menek, eşi Deniz Menek'le boşanmak için mahkemeye bile başvurdu.

Üstelik boşanma davasını da Ersoy'un avukatlığını yapan Aydın Kurban üstlendi. Bu iddiaların ardından Akşam gazetesi, ikiliyi aynı karede gösteren fotoğraflara ulaştı. Ersoy'la Menek çiftinin uzun süredir görüştükleri hatta ahbap oldukları ortaya çıktı.

Geçen yaz çekilen fotoğraflarda ikili okey oynarken görülüyor. Dahası Bülent Ersoy'un yanında oturan ve samimi görüntüler sergileyen kişi Mehmet Menek'in eşi Deniz Menek.

GERÇEK SEVGİLİSİ MUSTAFA
Diva'ya yakın kaynaklar, böyle bir aşkın olmadığını vurguluyor. Bülent Ersoy'un Mehmet-Deniz Menek çiftiyle samimi olduğunu dahası geçen yaz Ersoy'un aileyle görüşmek için sık sık İzmir'e gidip geldiğini söylüyor. Meneklerin boşanma gerekçelerinin ünlü sanatçı olmadığını, asıl nedenin ikili arasındaki uyuşmazlık olduğunu vurguluyorlar. Bülent Ersoy'un 'Mustafa' isimli başka bir sevgilisi olduğunun altını çiziyorlar.

ERSOY'DAN YALANLAMA
Bülent Ersoy ise, dedikodulara sert tepki gösterdi. Ersoy, "Ben eşlerimi '0 kilometre' olanlar arasından tayin ederim. O beyefendi evlidir. Evli insanlarla asla işim olmaz. Boşanmalarına da neden olan da ben değilim. Boşanma davalarına benim avukatım Aydın Kurban bakıyorsa da bunun benimle ilgisi yok" dedi.