BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.401,13
HABER /  MAGAZİN

Ersin Korkut'a İstanbullu gelin ikazı

Komedi dünyasının sempatik oyuncularından Ersin Korkut'un annesi İstanbullu gelin istemiyor.

Abone ol

Ersin Korkut'un ve ailesinin bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı. Hakkari doğumlu 31 yaşındaki sanatçının annesi Türkçe bilmiyor ve kendi memleketinden gelin istiyor.

Ersin Korkut ile Şahin Irmak, ‘Kutsal Damacana Dracoola’ ile kariyerlerinde ilk kez başrol oynadılar. Korkut’un ‘Sebo’yu, Irmak’ın ‘Kont Drakula’yı canlandırdığı film, iyiyle kötü arasındaki mücadeleyi komedi diliyle beyazperdeye taşıyacak. 21 Ocak’ta gösterime girecek olan filmi Korhan Bozkurt yönetti.

Kutsal Damacana Dracoola'da başrol oynayan Ersin Korkut Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a ilginç açıklamalarda bulundu.

İSTANBULLU GELİN İSTEMİYOR

Duyduğumuza göre Ersin Korkut’un annesi gelin konusunda biraz endişeliymiş. Konunun detaylarını Ersin’e soruyoruz, aldığımız cevap söylentileri doğruluyor: “Annem benim bir kadınla yan yana çekilmiş fotoğraflarımızı görünce telefon açıyor. ‘Oğlum, sen oralarda ne yapıyorsun?’ diye hesap soruyor. İstiyor ki gelini bizim oralardan olsun. Çünkü annem Türkçe bilmiyor. Bizim oralardan olmayan biriyle nasıl anlaşacak kadın?”

Annesi, Korkut'tan şehirli gelin istemiyor. Acaba nedeni İstanbul'a gelirken geride bir yavuklu bırakmış olması mı? Korkut bu konuda şunları söylüyor: “Hayır, bir yavuklu yoktu, nasıl olsun ki? Ortaokulda sevdiğim bir kız vardı. Onu da ancak uzaktan sevebilirdim.”

'TEK GECELİK İLİŞKİLER DERDİNDE DEĞİLİZ'

İkisinin de bekâr olması birbirlerini ‘yoldan çıkarma’larını, her gece ‘âlemlere akma’larını ne ölçüde etkilediğini sorduğumuzda Ersin Korkut, “Yok öyle bir şey. Biz zampara insanlar değiliz. Elbette gönüllerimiz bazen birilerine akıyor, ama tek gecelik ilişki derdinde olan insanlar değiliz” derken Şahin Irmak, “Benim bir hayalim var: Bir gün evlenmişiz. Birbirimize de komşu olmuşuz. Eşlerimiz de iyi anlaşıyor. Çocuklarımız olmuş. Onların büyüdüğünü birlikte görüyoruz. Bütün özel günlerimizde yan yanayız. Böyle bir hayal kurarken nasıl olur da birbirimizi yoldan çıkarmaya çalışırız?”