BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.489,30

Erol Sezer Yeniden Rixos’ta...

Erol Sezer Yuvaya Geri Döndü

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin talimatıyla Rixos Türkiye otelleri Konsept Geliştirme direktörü olarak atama yapılan Rixos Hotellerinin deneyimli  otel yöneticisi Erol Sezer’e başarılar diliyoruz.

Erol Sezer; Rixos efsanesini sonsuza taşımak için görevimin başındayım. Rixos Hotelleri Türk otelciğinde bir çok konuda ilklere imza atmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugünde Rixos Hotellerini dünya vizyonunda Türk misafirperverliğiyle en iyi şekilde temsil etmek için Rixos ailesinin bir ferdi olarak görev yapmak benim için büyük bir onurdur. Rixos’ta ben değil biz vardır. Farklı konseptler ve detaylarla yeniliğin, gelişimin ve değişimin yüzü olmaya devam edeceğim. Rixos Hotellerinin gücüne güç katmak için gece gündüz çalışacağız dedi.

 

Dün Demiştik Bugün Yine Söylüyoruz…

Enerjisiyle en soğuk anı güneş gibi ısıtan, hayalleriyle de rüyaların yapıldığı maddeden yapılmalıyım ben dedirten, Erol Sezer de dünden bugüne ve yarınlara Rixos’u taşıyacak Rixos Ailesinin Kurmaylarından. Geleceği gören bir otelcilik anlayışıyla sevgi ve saygıyı fazlasıyla hak eden ülkemizin otelcilik sektöründen dünya markası olmuş bir ismi…

Evrensel projelerin fikir adamı

Rixos’un feragat ve bağlılık sembolü

Onsuz olmaz.

Lezzetin otel gusto’su

Sevginin sevdalısı

Emek ve arzunun tutkulu güneşi

Zaferlerin kahramanı

Engin ve manalı bir bakış

Rüyaları gerçeğe dönüştüren İsim Erol Sezer.

Hayırlı Bayramlar Türkiye

Bu vesile ile Ramazan Bayramımızın ülkemiz ve tüm İslam Alemi için Hayırlara vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz eder ve Tatile çıkacak tüm tatilcilere de kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Bayram tadında kalın