BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Erol Köse'ye mahkeme kapısı göründü

Twitter'da ünlüleri birbirine düşüren ve yaptığı açıklamalarla olay yaratan Erol Köse'ye mahkeme yolu göründü

Abone ol

Ünlü prodüktör Erol Köse, Twitter'da yaptığı açıklamalar yüzünden bu kez de Hülya Avşar ile mahkemelik oldu. Avşar, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Köse'yi mahkemeye verdi

Twitter, ünlüleri birbirine düşürmeye devam ediyor. Twitter'a girdiği günden beri yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çeken ve birkaç ünlüyle mahkemelik olan Köse, son olarak da Hülya Avşar'ı kendine hedef aldı.

Twitter'da Avşar için, "Hülya'nın bir kaseti var; ortaya çıkarsa rezil olur" şeklinde bir açıklama yapan ünlü prodüktöre yine mahkeme kapıları göründü.

Avukatı Kerem Hasbakkal aracılığıyla bir basın açıklaması yapan Hülya Avşar; hakarete varan sözlerinden dolayı Erol Köse'yi mahkemeye verdiğini söyledi. İşte Hasbakkal'ın yaptığı o açıklama:

HAKARET VE İFTİRA

"Erol Köse tarafından bir süreden beri, sistemli bir biçimde Twitter üzerinden ve zaman zaman da çeşitli basın yayın organları ile verilen demeçlerle; Hülya Hanım'ın özel yaşamı, sanat yaşamı, kişiliği gibi konularda asılsız olduğu kadar hakaret ve iftira nitelikli sözler sarf edilmektedir. Erol Köse'nin bu tavrının hiç bir haklı yanı bulunmamaktadır.

POLEMİK GEREKSİZ

Kendisi ile polemiğe girmenin son derece gereksiz ve hak etmediği değeri vermek olduğunu düşünmekteyiz. Hak ettiği cevabı yargı kanalı ile vermek gerekliliğine inancımızdan ötürü, hukuki ve cezai sorumluluğu gerektiren bu haksız saldırıya karşı ilgili kişi hakkında gerekli işlemleri başlattık.

GERÇEKLİĞİ YOK

Sanki Hülya Hanım'ın özel yaşamında gizlenmesi ve ortaya çıkması halinde de Hülya Hanım'ın rencide olacağı birtakım görüntüleri varmış gibi ifadeler kullanılmıştır. Ne Erol Köse adlı kişinin bu tür iddialarının, ne de müvekkilim hakkında bu konuda basın ve internette yer alan haberlerin hiçbir gerçekliği bulunmadığı gibi, Erol Köse hakkında başlatılan tüm hukuki işlemlerdeki yegane amaç da haksız saldırı ve iftiraların bir an önce sonlandırılması ve hak ettiği biçimde cezalandırılması içindir."