BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.450,42
HABER /  GÜNCEL

Çakmak gazlı tartışma ölümle bitti

Muğla'da arkadaşların çakmak gazı kavgası ölümle bitti

Abone ol

Muğla'da arkadaşlarıyla birlikte, uyuşturucu etkisi yapması için poşet içine doldurdukları çakmak gazını soluduğu iddia edilen arkadaşlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada, 17 yaşındaki Ramazan İnce boğazı sıkılarak öldürüldü.

Olay, Emirbeyazıt Mahallesi'ndeki Anadolu Parkı'nda dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Parkta biraraya gelen dört arkadaş, iddiaya göre; alkol alıp, uyuşturucu etki yapması için poşet içerisine doldurdukları çakmak gazını solumaya başladı. Cep telefonlarından dinledikleri şarkılarla eğlenen arkadaşlar arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Yaşları 18'den küçük olan dört arkadaştan okula gitmeyen ve işsiz olan 16 yaşındaki Ş.B., açık lise öğrencisi arkadaşı Ramazan İnce'nin boğazına sarılıp sıktı. Bir süre sonra İnce'nin can çekiştiğini fark eden arkadaşları sağlık ekiplerini arayıp, yardım istedi. Ramazan İnce olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İnce'nin cansız bedeni Muğla Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri tarafından hastaneye çağırılan anne Fatma ve baba Yusuf İnce çiftine acı haber bir süre verilemedi. Aileye, çocuklarının yoğun bakımda ve durumunun ağır olduğu bilgisi verildi. Ancak ilerleyen saatlerde, aileye çocuklarının kurtarılamadığı söylendi. Çocuklarının ölüm haberiyle yıkılan aile yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Aileyi tanıyan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, hastaneye gelip İnce çiftinin acısını paylaştı, yanından bir olsun ayrılmadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlat

 

O SALDIRI ANINA BÖYLE TANIK OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

''DAYI NE OLUR YAPMA'' DEDİ AMA...

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Abdurrahmanlar Beldesi'nde zirai ilaç bayiliği yapan ziraat mühendisi 43 yaşındaki Yüksel Özbey, "Boşanmak istediğim için kayınbiraderimin bıçaklı ve tüfekli saldırısına uğradım. Serbest bırakıldı, şimdi beni öldürecek" dedi.

Saldırı görüntüleri ise kameralar tarafından kaydedildi. Saldırı sırasında Özbey'in kızı İrem, 'Dayı ne olur yapma' diyerek onu durdurmaya çalıştı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Antalya'da 16 yıllık eşi Aslı Özbey ile boşanma aşamasında olan Yüksel Özbey, eşiyle üniversite yıllarında tanışarak evlendiklerini ve onun ailesinin yaşıdığı Abdurrahmanlar Beldesi'ne yerleşerek beraber çalışmaya başladıklarını anlattı. 13 yaşında İrem Yüksel ve 11 yaşında Eylem Eda isimli iki kızı olduğunu belirten Özbey, "Ancak bir süre sonra karı-koca arasında yaşanan şiddetli geçimsizlik hastalığına bizde tutulduk ve boşanma kararı aldık. Ancak bu süreç içinde ailesi tüm yaşamımızı alt-üst etti" dedi.

Kayınbiraderi 35 yaşındaki Kadir Arat'ın geçen 11 Ağustos'ta işyerine gelerek tehdit ve küfür ettiğini belirten Yüksel Özbey, kamera kayıtlarında olmasına rağmen savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere sebrest bırakıldığını söyledi.

Arat'ın bir gün sonra yine işyerime gelerek kendisini bıçaklamak istediğini belirten Özbey, "Salladığı bıçak darbelerinden sıyrıklarla kurtuldum. Şikayetçi oldum. Savcılık tarafından yine serbest bırakıldı" dedi.

Kayınbiraderinin serbest bırakıldıktan sonra 16 Ağustos'ta tekrar işyerine geldiğini belirten Yüksel Özbey, "Bu kez elinde otomatik tüfek vardı. İşyerimi bastı. Kızım İrem çığlık atmaya başladı. Tüfeğin namlusunu tuttuğum sırada ateş etti. Saçmalar bacaklarımın arasına geldi. Yerde büyük oyuk oluştu. Bunların tümü kızımın gözleri önünde oldu. Jandarmanın gözaltına aldığı kayınbiraderim, yine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı" diye konuştu.

Bu saldırılar ve dehşet anlarının güvenlik kameralarına yansımasına rağmen kayınbiraderinin her defasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına isyan eden Yüksel Özbey, "Kızım 'Dayı ne olur yapma' diye bağırıyordu. Kızımın çığlıkları eşliğinde tüfekle bana ateş etmesine rağmen elini kolunu sallayarak dükkanımın önünde geziyor. Bu adam beni öldürdüğü zaman mı tutuklayacaklar?" dedi.

Aslı Özbey'in ailesi ise Yüksel Özbey'in kızlarına şiddet uyguladığını ve bu yüzden boşanma davası açtıklarını belirterek, savcılık soruşturmalarıyla ilgili konuşmak istemedi.



ÜVEY ANNE CİNSEL İSTİSMARA GÖZ YUMDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]CEZASI KESİLDİ

Avcılar'da, üvey kızına öz babası tarafından yapılan cinsel istismar ve işkenceye yardım etmek suçundan hüküm giyen kadın, yakalanarak cezaevine kondu. Semra K. de cinsel istismar ile işkenceye yardım ve yataklık etmek suçlarından 6 yıl hapis cezası ile cezalandırıldı.

Alınan bilgiye göre, 2006 yılında İzmir'de beraber yaşadığı annesinin yanından Avcılar'da yeni eşi Semra K. ile beraber yaşayan babası İrfan K'nin yanına taşınan 15 yaşındaki Kübra K, bir süre sonra babası tarafından cinsel istismara uğradı. Eve kapatılıp babası İrfan K. tarafından dövülen ve işkenceye de uğrayan Kübra K, kızından uzun süre haber alamayan Ayşe D'nin polise yaptığı şikayet sonucunda kurtarıldı.

Olayla ilgili İrfan K. gözaltına alınarak tutuklanırken, üvey anne Semra K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İrfan K. Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından cinsel istismar ve işkence suçlarından 20 yıl ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılırken, üvey anne Semra K. de cinsel istismar ile işkenceye yardım ve yataklık etmek suçlarından 6 yıl hapis cezası ile cezalandırıldı.

Mahkemenin aldığı hapis cezası kararının onanmasının ardından hakkında yakalama emri çıkarılan Semra K, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince Avcılar'da belirlenen bir adrese yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Semra K, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldığı Bakırköy Adliyesi'nde tutuklanarak, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevine götürüldü.

 

EVDEN KAÇAN KIZA 1 GÜNDE 3 TECAVÜZ!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]EVDEN KAÇTI BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Samsun'da oturan 19 yaşındaki Gürkan H., 16 yaşındaki A.A. ile cinsel ilişkiye girdi. Bu olayın ardından evden kaçan A.A. bu kez tanıştığı Murat B. tarafından bir eve götürülerek aynı gün 3 kez tecavüz edildi. A.A. bulunup ailesine teslim edilince olay ortaya çıktı. İki şüpheli gözaltına alındı.

Olay, İlkadım İlçesi 100'üncü Yıl Bulvarı'nda 2 ay önce meydana geldi. İddiaya göre bir parkta oturan ve psikolojik tedavi gördüğü bildirilen A.A., yanına gelen Gürkan H. ile arkadaş oldu. Gürkan H., A.A.'yı bir eve götürerek burada cinsel ilişkiye girdi. Genç kız daha sonra evden ayrıldı. A.A., 10 gün önce evden kaçtı. Polise giden ailesi kızlarının kayıp olduğunu bildirdi. Evden kaçan A.A. yine parkta otururken yanına gelen ve elektrik arıza tamiri yapan Murat B. ile tanıştı. Murat B., A.A.'yı alıp İlkadım İlçesi'ndeki boş bir eve götürdü, iddiaya göre aynı gün 3 kez tecavüz etti.

Polis tarafından dün bulunan A.A. ailesine teslim edildi. A.A. başından geçen iki olayı ailesine anlattı. Bunun üzerine kızlarını yanına alan aile polise gitti. Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen A.A. ifadesinde, "Parkta otururken Murat B. ile tanışıp arkadaş olduk. Daha sonra beni bir eve götürdü. Burada benimle zorla cinsel ilişkiye girdi. Bu olaydan öncede Gürkan H. ile kendi rızamla cinsel ilişkiye girdim" dedi. İfadenin ardından polis her iki şüphelişi bugün yakalayarak gözaltına aldı. 

KAYSERİ'DE KORKUTAN PATLAMA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

NEDENİ BİLİNMEYEN PATLAMA KORKUTTU

Kayseri'de bulunan tıbbi ve sanayi tüp dolum tesisi henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Çıkan yangında fabrika kül olurken, ölen veya yaralanan olmadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) 20. cadde üzerinde bulunan Selahattin Kitir'e ait Erciyesgaz Bayisi SK Sınai ve Tıbbi Gazlar dolum tesisi içerisinde, saat 19.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. İlk patlamanın ardından çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek tesis içerisinde patlamaların devam etmesine neden oldu. KOSB'nde bulunan itfaiye ekipleri yangına ilk müdahaleyi yaparken, merkez ve çevre istasyonlardan gelen 16 itfaiye aracı söndürme çalışmalarına katıldı. Söndürme çalışmalarında da patlamalar devam ederken, alevler dolum tesisi kısmı ile idari kısmı sardı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren yangın söndürüldükten sonra tesis içerisine giren itfaiye erleri soğutma çalışmalarına devam etti. Yangında, tesis kullanılamaz hale gelirken, üzerinde sanayi ve tıbbi gaz tüpleri bulunan kamyon ile tesis çalışanlarını taşıyan servis minibüsü de tamamen yandı. Yangının mesai saati dışında meydana gelmesi olası faciayı önledi. Yangında ölen yada yaralanan olmazken, dumandan etkilenen itfaiye erlerine ise ayran verildi. Tesisin çevresinde bulunan kablo fabrikaları ise patlamalar ve yangından etkilenmedi. Zararla ilgili tespit çalışmaları başlatıldı. 

EŞİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA KAYIP İHBARI YAPTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

CANİ EŞİN KORKUNÇ PLANI 

3 çocuk annesi Gülay Günnur, sürekli tartıştığı eşi Hüseyin Günnur'u av tüfeğiyle öldürdü. Cesedi oğluyla bahçeye gömen kadın jandarmaya kayıp ihbarında bulundu

Sabah'ın haberine göre İzmir'in Bayındır ilçesine bağlı Furunlu köyünde yaşayan 53 yaşındaki ev hanımı Gülay Günnur, iddiaya göre 3 eylül günü 35 yıllık eşi Hüseyin Günnur'u (53) öldürmek için plan yaptı. Hayvancılık yapan eşi bahçedeyken evdeki tüfeği alan Günnur, eşinin karşısına geçip tetiğe bastı. Talihsiz adam göğsüne isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı ve bir süre bahçede can çekiştikten sonra hayatını kaybetti. Üç çocuk annesi kadın, durumu 23 yaşındaki oğlu Mustafa Ali Günnur'a bildirdi. Soğukkanlı biçimde hareket eden anne-oğul, evlerinin bahçesine yaklaşık 1 metre derinliğinde çukur kazdı. Kanlar içindeki cesedi sürükleyerek çukura gömen ikili bahçedeki kan izlerini de toprakla kapattı. Suç aleti tüfeği saklayan anne oğul eve girip uyudu. Ertesi sabah jandarmaya giderek kayıp ihbarında bulundu. Soruşturmayı derinleştiren Bayındır Jandarması, Günnur çiftinin arasında anlaşmazlık bulunduğu bilgisine ulaşınca anne oğul çapraz sorguda cinayeti itiraf etti. 

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE TİNERCİ DEHŞETİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

DEHŞET SAÇTI

Madde bağımlısı oldukları iddia edilen iki kişi, önünü keserek para istedikleri Tolga Dal'dan olumsuz yanıt alınca yüzüne tiner attı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Dal yere yığılırken, şahıslar olay yerinden yaya olarak kaçarak kayıplara karıştı

Aksaray Metro İstasyonu önünden saat 03.30 sıralarında arkadaşıyla geçen 23 yaşındaki Tolga Dal'ın önü madde bağımlısı 2 kişi tarafından kesildi.

İddiaya göre para isteyen tinercilerle Tolga Dal arasında tartışma çıktı. Tinerciler, para vermeyi reddederek yanlarından uzaklaşmak isteyen Dal'ın yüzüne tiner attı.

Atılan tinerin etkisiyle gözü yanan Tolga Dal, acı içinde yere yığıldı. Tinerciler yaya olarak kaçıp izlerini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dal'ı ambulansa Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil servise alınan Tolga Dal tinerin yaktığı gözünü uzun süre açamadı. Dal'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Bir görgü tanığı parkta oturduğu sırada tartışmayı duyduğunu belirterek, "Bir anda tinerci elindeki tiner dolu şişeyi gencin yüzüne doğru savurdu" dedi. Polis, kaçan 2 tinerciyi arıyor.