BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN

Erol Köse'ye bir darbede Şahan'dan

Şahan Gökbakar Asayiş şube müdürlüğü'nde Erol Köse'den şikayetçi oldu

Abone ol

Recep İvedik tiplemesiyle ünlenen oyuncu Şahan Gökbakar, Twitter’daki sayfasında kendisi için “obez”, “tombul”, “travestilerle yattığı” ve “asker kaçağı olduğu” gibi hakaret ve iftiralarda bulunduğunu ileri sürdüğü yapımcı Erol Köse hakkında Asayiş Şube Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulundu.

Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne saat 14.00 sıralarında avukatı ile birlikte gelen Şahan Gökbakar, Bilişim Suçları Büro Amirliği'nde şikayetiyle ilgili ifade verdi. Yaklaşık bir saat kaldığı Emniyet Müdürlüğü binasından daha sonra ayrılan Şahan Gökbakar, "Bu son olaylarla ilgili şikayette bulunduk. Sağolsun polisimiz de çok ilgilendi. Gereğini yapacaklar. İddialarından hiçbir bilgim yok. Erol Köse ile tanışmıyoruz, yüz yüze bile gelmedik. Sırf benimle ilgili değil birçok insanla ilgili birçok söz sarfettmiş. Hem polisimiz hem savcımız gerekeni yapacak. Akıl almayacak sözler söylediği için biz de gerekeni yapıyoruz. Biz hukuk ve polis boyutunda ne gerekiyorsa yapılması için başvurumuzu yaptık” dedi.

Sanat camiasında "Erol Köse'nin sorunları var" ifadelerine aynen katıldığını söyleyen Şahan Gökbakar “İnsanların aileleri ve sevenleri olduğunu ve dolayısıyla insanlarla ilgili internet ortamında bir şeyler yazarken daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum, iddialarını kanıtlayacak, kanıtlayamazsa hakimin verdiği kararı yaşayacak” dedi.