BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Erol Köse bu kez sert kayaya çarptı

Hadise, kendisine obez diyen Erol Köse'ye yanıt vermekte gecikmedi İşte onun tokat gibi sözleri...

Abone ol

Twitter'dan sanatçılar hakkında yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Erol Köse bu kez sert kayaya çarptı. Ünlü sanatçı Hadise'yi ağır sözlerle eleştiren Köse'ye cevap gecikmedi. Ünlü popçu: "Teklifini kabul etmedim diye beni karalıyor. Ama ne yaparsa yapsın bunu başaramaz. Ben Erol Köse ile çalışacak bir isim değilim. Onun tarzı ortada."dedi

EROL KÖSE, HADİSE'Yİ BÖYLE ELEŞTİRMİŞTİ

Sosyal paylaşım sitesi twitter'a girdiği ilk günden beri hakkında konuşmadığı kimseyi bırakmayan Erol Köse, bu kez sert kayaya çarptı! Geçtiğimiz günlerde Hadise için "Obez, bidon basenli, kütük bacaklı" gibi sert eleştiriler yapan prodüktöre yanıt gecikmedi. Seksi şarkıcı, Erol Köse'yi kızdıracak sözler sarf etti.

'ONUN TARZI ORTADA'
Ünlü prodüktörün albümü çıkmadan önce kendisine teklifte bulunduğunu söyleyen Hadise, ekledi: "Teklifini kabul etmedim diye beni karalıyor. Ama ne yaparsa yapsın bunu başaramaz. Ben Erol Köse ile çalışacak bir isim değilim. Onun tarzı ortada."

AJDA PEKKAN BU SÖZLERE ÇOK KIZACAK!
Erol Köse, Ajda Pekkan'la ilgili dün yine twitter'da eleştiriler yaptı. Pekkan'ın 15 gün önce Bülent Çavuşoğlu ile Sapanca'daki bir otelde görüldüğünü iddia eden Köse, ekledi: "Firavun gibi her sene albüm ve aşk telaşına düşmesin. Ahirete yatırım yapsın." Köse'nin bu sert sözlerine Demet Akalın da destek verdi.