BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.439,01
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Erman Toroğlu Beşiktaş'tan gidecek 2 ismi açıkladı

Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'ya 4-1'lik ağır bir skorla mağlup olan Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 4-1 yenilmesini ağır sözlerle değerlendirdi. Beşiktaş için ligin bu şekilde devam etmeyeceğini belirten Toroğlu, takımdan gidecek olan iki ismi de açıkladı

Erman Toroğlu, "Beşiktaş havası kaçmış gazoz gibi. Kasımpaşa ise orta sahası ve defansı rakibi beklemiyor. Rakibin ayağındaki topa basıyor. Bunu yapan çok az takım var." şeklinde konuştu. İşte Toroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları...

Paralarını zamanında ödemezsen...
"Beşiktaş’ın genelde bir havası kaçan gazoz hikayesi var. Pepe’nin, Adriano’nun ve Quaresma’nın paralarını zamanında ödeyemezsen, bu nereye kadar gider? Bunlar parasını alıp diğer oyuncular alamazsa ne olur? Beşiktaş kopuk kopuk ilerliyor."

Tarihi skor olabilirdi!
Kimse 4-1’e aldanmasın. Bu maç 7-1 olurdu. Tarihi bir skor olabilirdi. Trezeguet biraz laubali oynamasa sonuç farklı olabilirdi. Kasımpaşa iyi gidiyor. Fazla seyirci baskısı altında olmayan rahat bir takım.

Bu işin sorumlusu Fikret Orman
Beşiktaş’ta 2 senedir başkan, yönetim ve teknik direktör şeytan üçgeni olayı buraya getirdi. Herkes dönsün baksın ve ‘Biz neler yaptık’ desin. Fikret Orman ‘Biz bu hale nasıl geldik’ diyor. Buna cevap vereceksin Fikret Orman. Bu işin sorumlusu Fikret Orman. İyi giderken de o vardı, şimdiki Beşiktaş’ın başkanı da Fikret Orman.

Medel ve Adriano gidecek!
Beşiktaş için lig böyle gitmez. Medel, Adriano gidecek. Mecburen verecekler. Duyduğuma göre verilecek oyunculardan da menajerlere paralarını verecekler, borçlarını ödeyecekler.