BIST 9.804
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,04
HABER /  GÜNCEL

Erkek öğrenciye defalarca tecavüz etti

Markette su dağıtımı yapan 13 yaşındaki erkek öğrenci Ö.S., burada tanıştığı 57 yaşındaki evli 3 coçuk babası İ.D.'nin tecavüzüne uğradı

Abone ol

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, okuldan arta kalan zamanlarında ailesine katkı sağlamak ve eğitim parasını karşılamak için markette su dağıtımı yapan 13 yaşındaki erkek öğrenci Ö.S., burada tanıştığı 57 yaşındaki evli 3 coçuk babası İ.D.'nin tecavüzüne uğradı. Ö.S.'nin arkadaşının ihbarı üzerine olayın ortaya çıkmasıyla linç edilmek istenen İ.D., çocukla 3- 10 TL arasında paralar karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdü.

Olay, pazartesi akşam saatlerinde Çiğli Harmandalı'da meydana geldi. İlköğretim Okulu öğrencisi Ö.S., 4 ay önce okuldan arta kalan zamanlarında markette su dağıtımı yapmaya başladı. Hem ailesine katkıda bulunmak hem de eğitim masraflarını karşılamaya çalışan Ö.S., bu sırada market yanında sigara satışı yapan 57 yaşındaki İ.D. ile tanıştı.

MARKETİN DEPOSUNDA TECAVÜZ

Bir süre sonra İ.D., iddiaya göre ilk olarak 3 TL verdiği Ö.S. ile marketin deposunda cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra aynı olayın birkaç kez tekrarlanmasının ardından yaşananlardan şüphelenip gerçeği Ö.S.'den öğrenen başka bir erkek çocuk, olayı arkadaşının ablasına anlattı. Kısa sürede tecavüz olayının aile tarafından duyulmasıyla market yanında toplanan kalabalık İ.D.'yi linç etmek istedi. Bu sırada ailesin ihbarı üzerine markete gelen polis, takviye ekiplerin de müdahalesiyle kurtardığı İ.D.'yi, gözaltına aldı.

İfadesinde tecavüzü tabul etmeyen İ.D., 3 ile 10 TL arasında değişen paralar karşılığında Ö.S. ile marketin deposunda cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdü. Ö.S.'nin ise, zanlının kendisiyle birçok kez zorla ilişkiye girdiğini söylediği belirtildi. İ.D. işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

ÜZERİNE KALE DİREĞİ DEVRİLİNCE CAN VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

MALATYA'nın Akçadağ İlçesi'nde okuldan sonra maç yaptıkları toprak sahada kalede duran lise öğrencisi 18 yaşındaki Ömer Polat, üzerine kale direğinin düşmesi sonucu öldü.

Okuldan çıktıktan sonra dün akşam saatlerinde Akçadağ İlçesi Doğu Mahallesi'nde bulunan toprak sahada arkadaşlarıyla top oynayan lise son sınıf öğrencisi Ömer Polat kaleye geçti. Maç sırasında kale direği yerinden sökülerek kalede bulunan Polat'ın üstüne devrildi. Kanlar içinde kalan lise öğrencisinin yardımına hemen arkadaşları koştu. Ağır yaralanan Ömer Polat ambulansla hemen Akçadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen lise öğrencisi Ömer Polat kurtarılamadı.

Olayı haber alan yakınları hastaneye gelerek sinir krizleri geçirirken, olayın meydana geldiği toprak sahada inceleme yapıldı. Liseli öğrencinin hayatına mal olan kale direklerinin sahaya sabitlenmediği iddia edilirken, mahalledeki toprak futbol sahasının Kaymakamlık ve Belediye desteği ile yapıldığı öne sürüldü.

 

 

KONYA BU VAHŞET İLE ÇALKALANIYOR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da, kayıp başvurusunda bulunulan kadının, birlikte yaşadığı üç çocuğunun babası tarafından öldürüldükten sonra parçalara ayılarak araziye gömüldüğü ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre, Ayşe Demir'in (33) 31 Mart 2010'da ortadan kaybolmasının ardından, ablası polise kayıp başvurusunda bulundu.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zaman zaman başka illere kaçıp giden genç kadının bulunabilmesi için soruşturma başlattı.

Gideceği yerler araştırılan kadınla ilgili resmi kurumlarla yazışmalar yapıldı. Cinayet dedektifleri, her yerde aranan ve bir sonuç alınamayan Demir'in banka hesaplarında da herhangi bir hareketlilik olmadığını tespit edince genç kadının öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durmaya başladı.

Ayşe Demir'in yıllardır birlikte yaşadığı ve başka bir kadınla resmi nikahı bulunan Yaşar K. (43), takibe alındı.

Ayşe Demir ile birlikteliğinden üç çocuğu olan Yaşar K'nın, genç kadının kaybolmasının hemen ardından çocukları resmi nikahlı eşine bıraktığı belirlendi.

Yapılan çalışmalarla şüpheler üzerinde yoğunlaşan Yaşar K'nın Konya-Beyşehir karayolu Kızılören civarındaki dedesine ait araziye de sık sık gitmesi polisin dikkatini çekti.

Ayşe Demir ile karavanda bazen geceleyen Yaşar K'nın genç kadının kaybolmasının ardından hiçbir girişimde bulunmaması üzerine polis harekete geçti.

-PARÇALARA AYIRIP, GÖMMÜŞ-

Gözaltına alınan Yaşar K, ilk başta polise hiçbir şey anlatmadı. Ayşe Demir'in karavanın bulunduğu alanda öldürüldükten sonra gömülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran ekipler, Konya'ya kokuya duyarlı ceset arama köpeği getirdi.

Köpekler, üzerine odun ve taş bulunan alanı işaret edince yapılan kazı çalışmalarında genç kadının parçalanmış cesedine ulaşıldı.

10 parçaya ayrılan kadının poşetler içindeki cesedi, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

Cesedin bulunduğunu öğrenince suçunu itiraf eden Yaşar K'nın pişman olmadığını söylediği bildirildi.

Yaşar K'nın, ifadesinde, çocuklarıyla ve kendisiyle ilgilenmeyen Demir ile olay günü dedesine ait arazide tartıştıklarını, kavgaya dönüşen olayda bıçakla öldürdüğü genç kadını, toprağa daha kolay gömmek için 10 parçaya ayırdığını söylediği öğrenildi.

Yaşar K'nın, gömdüğü cesedin kokmaması için gübre döktüğü, sonrasında birçok kez aynı bölgede piknik yaptığı kaydedildi.

-SEVGİLİSİNİN ANNESİNİ ÖLDÜRMEKTEN HÜKÜM GİYMİŞ-

Yaşar K'nın, Demir'in annesi Güllü Demir'e bir tartışma sırasında tokat attığı, başını duvara çarpması sonucu Demir'in ölümünden sorumlu tutulan zanlının, 2001 yılında 'kastı aşan adam öldürme' suçundan' 3 yıl ceza aldığı bildirildi.

Ayrıca, Ayşe Demir'in kaybolmadan 20 gün önce kendisini darbettiği gerekçesiyle Yaşar K'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Yaşar K, polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Zanlı, sonra adliyeye sevk edildi.

 

 VAHŞETİN DELİLLERİ ORTAYA ÇIKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sultangazi'de Küçük Fırat'ı parçalayıp cesedini çöpe atan üvey anneanne vahşetinin fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Anne de evdeki kanlı halıyla tişörtü yıkamış.

Sultangazi'de kan donduran cinayetin perde arkasını fotoğraflar aydınlattı. Geçen mart ayında Gürcistanlı Viola Ochidre (66) bebek arabasında taşıdığı kan damlayan poşetleri çöpe atarken şüphe üzerine yakalanmış ve yaşlı kadının 9 yaşındaki üvey torunu Fırat Sezer'i öldürüp cesedini parçaladığı ortaya çıkmıştı. Eve giden polis yaşlı kadının kızı Ekatarina Ochidre'yi de evdeki kan izlerini temizlerken bulmuştu.

HALIDAN KAN DAMLIYORDU

Akşam olay günü fotoğraflarına ulaştı. İşte tüyler ürperten cinayetin gerçekleştiği evden kare kare çarpıcı detaylar:

- Fırat'ın bıçaklandığında üzerinde bulunan elbiseleri çamaşır makinesine atılmış. Tişört üzerindeyse bıçak izleri var.

- Evde yapılan incelemede küçük çocuğun salonda öldürüldükten sonra banyoda parçalandığı tespit edildi. Üzerinde bulunan kıyafetler de iz bırakmamak için çamaşır makinesine atılarak yıkanmış.

- Balkona asılan halı da vahşeti anlatmaya yetiyor. Üvey anneanne ile kızı Fırat'ı öldürdükten sonra kana bulanan halıyı yıkayarak balkona asmışlar. Polisin gelmesinden 10-15 dakika önce balkona asılan halıdan damlayan kan kayıt altına alındı.

- Evdeki bir adet bıçağa el konuldu. Küçük çocuğun kanının bulaştığı salondaki koltuğun da silinmesine rağmen izlerinin hala taze olduğu görüldü.



ÇEKİÇ YOK BIÇAK VAR

Anne ve kız sorgularında vahşi cinayetin detaylarını soğukkanlılıkla anlatmıştı. Anneanne Ochidre'nin ifadesinde küçük çocuğun kanepede yatarken kafasına çekiçle vurduğunu söylemesi üzerine polis evde bulduğu 3 çekici kriminal laboratuarına gönderdi. Fırat'ın kesik başı üzerinde inceleme yapan Adli Tıp Kurumu çocuğun bıçaklanarak öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrıldığını ortaya koydu. Adli Tıp başındaki yaraların atma sonucu oluştuğunu söyledi.

 

BİR SAAT BOYUNCA DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

SAMSUN'da geçen Ocak ayında, kız meselesi yüzünden 23 yaşındaki Selçuk Sağlam'ı öldürdükleri ileri sürülen biri kadın toplam 8 tutuklu sanık ile cinayeti gizledikleri belirtilen 4 tutuksuz sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Olayın tanığı olan 19 yaşındaki Gökhan Odacı sanıkların hepsinin tekme, tokat ile 1 saate yakın ölen Selçuk Sağlam'ı ve kendisini dövdüklerini söyledi. Bunun üzerine salon bir anda karıştı. Bazı sanıklar jandarmalardan kurtulup izleyicilere saldırmak istedi. Mahkeme Başkanı salonu boşaltarak duruşmaya devam etti. Cinayetin sebebi olarak görünen ve azmettirici olarak tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Aslıhan Fehriye E., tahliye edildi. Diğer sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Olay geçen Ocak ayında İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Selçuk Sağlam en yakın arkadaşı olan ve cezaevinde bulunan 23 yaşındaki Murat Cansız'ın kız arkadaşı 19 yaşındaki Aslıhan Fehriye E. ile cinsel ilişkiye girdi. Cansız cezaevinden çıktıktan sonra bu ilişkiyi öğrenince çılgına döndü. Kardeşi Ferhat Cansız (19) ile arkadaşları Mehmet Özgür (24), Yakup Cödel (25), Yunus Biçer (20), Murat Kale (25) ve Mertcan Karaaslanoğlu'nu (19) göndererek Selçuk Sağlam'ı bulmalarını istedi. Sanıklar Sağlam ve o anda yanında olan yeğeni Gökhan Odacı'yı bulup boş ve kullanılmayan bir eve götürdü. İddiaya göre burada Sağlam'ı tekme tokat döverken, Murat Cansız şişeyle gencin kafasına vurdu. Daha sonra baygın haldeki gencin magatına şişe sokarak fotoğraf çekti. Ardından da olay yerinden uzakta bir sokakta bırakarak kaçtı. Mahalle sakinlerinin hastaneye kaldırdığı genç, beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Polis kaçan sanıkları tek tek bulup gözaltına aldı. Cinayet suçundan gözaltına alınan 12 şüpheliden, biri kadın 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'SEVGİLİMİ ONA TESLİM ETTİM, TECAVÜZ ETMİŞ'
Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün ilk kez hakim karşısına çıkan sanıklardan Murat Cansız, kendisinin 3- 4 tokat attığını söyleyerek şunları anlattı:

"Sevgilimi ve kardeşimi ona teslim ettim. Sevgilime tecavüz etmiş, kardeşimi de uyuşturucuya alıştırmış. Bunları öğrenince aramızda küfürleşme oldu. Sonra arkadaşlar gezerken onu görüp getirdiler. 3- 4 tokat attım. Diğer arkadaşlardan bazıları vurdu. Ancak Selçuk'a şişeyle Aslıhan vurdu. 'Benim hayatımı mahvettin' diye bağırıp 3- 4 kez vurdu. Şişe kırılınca bıraktı. Maktüle şişe sokmadık. Şişe istedim. Ancak daha sonra vazgeçtim."

Diğer sanıklar da Cansız'ın ifadesine katılarak kendilerinin attıkları tokatlar ile Selçuk Sağlam'ın ölmüş olamayacağını ileri sürdü. Aslıhan Fehriye E. ise, sanıkların kendisini suçlamalarına bir anlam veremediğini belirterek, "Hepsi Selçuk'a tekme tokat vurdu. Murat Cansız da kafasına bira şişesiyle vurdu. Ben kimseyi azmettirmedim, vurmadım" diye konuştu.

'1 SAAT TEKME TOKAT DÖVDÜLER
'Olayın tanığı olan ve kendisi de dayak yinen Gökhan Odacı ise ifadesinde tutuklu sanıkların hepsinden şikayetçi olduğunu söyledi. Odacı, Aslıhan haricinde diğer tutuklu sanıkların hepsinin Selçuk Sağlam'a ve kendisine tekme tokat vurduğunu söyleyince duruşma salonu karıştı. Sanıklar ile ölen gencin yakınları arasında sözlü ve küfürleşme ile başlayan tartışma kısa sürede arbedeye döndü. Bazı sanıklar jandarmaların elinden kurtulup maktül yakınlarına saldırmak istedi. Bunun üzerine izleyiciler salondan dışarıya çıkarıldı. Salonun boşaltılmasının ardından ifadesine devam eden Odacı, "Selçuk abi ile gezerken sanıklar otomobille önümüzü kesti. Bizi döverek otomobile bindirip eve götürdüler. Burada bana ve Selçuk abiye tekme tokat vurmaya başladılar. Daha sonra beni bıraktılar. Sanıklardan Aslıhan hariç diğerleri Selçuk abiyi yaklaşık 1 saat boyunca dövdü. Murat Cansız, şişeyle kafasına vurdu. Hepsinden şikayetçiyim" dedi.

Tutuksuz yargılanan sanıklar ise kendilerinin olaya karışmadıklarını söyledi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Aslıhan Fehriye E.'yi, üzerine atılan suç vasfının değişme olasılığını ve cezaevinde bulunduğu süreyi dikkate alarak tahliye ederken, diğer sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.

ZİHİNSEL ENGELLİ KIZ  YANARAK CAN VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFA TIKLAYIN

[PAGE]Kağıthane'deki bir evde elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında, odaya kilitlendiği öne sürülen zihinsel engelli genç kız hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Gürsel Mahallesi Doğan Dere Çıkmazı Sokak'taki bir evde, elektrik sobasının devrilmesi sonucu yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Şişli itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarını sürdürürken, dışarıda olan ve telefonla olay yerine çağrılan ev sahibi Melek Susam (54), dairenin kapısını açarak 17 yaşındaki zihinsel engelli kızı Selda Susam'ı dışarı çıkarmaya çalıştı. Alevlerin büyümesi üzerine başarılı olamayan Melek Susam, görevlilerce dışarı çıkarıldı.

Söndürme çalışmaları sırasında genç kızın bulunduğu odaya ulaşan itfaiye ekipleri, zihinsel engelli kızın yanarak hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kızının öldüğünü öğrenince sinir krizi geçiren Melek Susam, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Polis, olayı duyarak eve gelen baba Rıza Susam'ın bilgisine başvurdu.

Elektrik faturasını yatırmak için evden çıkan Melek Susam'ın, zihinsel engelli kızı Selda Susam'ı kontrol altında tutmak için odaya kilitlediği öne sürüldü.

Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken, binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

TACİZCİ ÖĞRETMEN YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde, öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Velilerin şikayeti üzerine, emekli olmasına rağmen sözleşmeli olarak görev yapan öğretmen H.K., polis tarafından "öğrencileri taciz" etmek suçundan gözaltına alınmıştı.

Polisteki sorgusunun ardından Akyazı Adliyesi'ne sevk edilen öğretmen H.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne gönderildi.

'SPERM KUCAĞINA OTURUMCA BULAŞMIŞ'

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Avukat arkadaşı D.D.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan, 'eğitimliler' denilerek tahliye edilen K.H., kadının üzerinde sperm örneği bulunması üzerine ifade değiştirerek "Barda kucağıma oturdu, spermler oradan bulaşmıştır" dedi.

İNŞAAT ve enerji sektöründe faaliyet gösteren ünlü bir holdingin veliahtı K.H.(32), Ankara'da bir barda eğlendiği avukat arkadaşı D.D.'ye (30), otomobili ile götürdüğü boş bir arazide döverek tecavüz ettiği iddiasıyla, 24 Şubat'ta nöbetçi 6. Sulh Ceza Mahkemesi'nce, "nitelikli cinsel saldırı" suçundan tutuklandı. İtiraz üzerine Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi, "Her iki taraf da yüksek okul mezunu, 30 yaşın üzerinde, bilinçli, iradeli insanlardır. İtiraz dilekçesinde yer verilen bazı kayıtlarda, mağdurenin şikayetten vazgeçme karşılığı para talep ettiği ileri sürülmüştür" gerekçesiyle, K.H.'nin 2 Mart'ta tahliyesine karar verdi.

'Avukatımdan utandım' Olaydan sonra mağdur D.D.'nin giydiği iç çamaşırları jandarma kriminale gönderildi. Gelen raporda D.D.'ye ait çamaşırlarda K.H.'ye ait sperm örnekleri bulundu. Savcılığa ulaşan rapor üzerine şüpheli avukatı ile birlikte ek ifade verdi. K.H. son ifadesinde şunları söyledi: "Barda üzerime çıktı eğlendik, oradan spermler bulaşmış olabilir, bar görevlileri bizi uyardı. Daha önceki savunmalarımı verirken yanımda bayan avukatlarım olduğu için mağdure ile aramızda geçen olayları utandım, anlatamadım."

2007'DEKİ TECAVÜZ DAVASI KARARA BAĞLANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocaeli'de 2007 yılında 13 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz eden sanık, 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi.Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Resul Akçay ile avukatı Ahmet Serkan Cengiz katıldı.

Sanık avukatı Cengiz, mağdurun olaydan dolayı ruh sağlığının bozulup bozulmadığına ilişkin Adli Tıp Kurumundan yeniden rapor istenmesini ve müvekkilinin tutuksuz yargılanmasını talep etti.

Mahkeme heyetinin, Adli Tıp Kurumundan yeni rapor istenmesi talebini reddetmesinin ardından yeniden söz alan Cengiz, mahkemeye 4 sayfadan oluşan yazılı savunmasını sundu.

Son sözleri sorulan sanık ise ''Suçsuzum. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatime ve tahliyeme karar verilmesini istiyorum'' dedi.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, 13 yaşındaki E.K'ya cinsel istismarda bulunan Akçay'a 3 yıl hapis cezası verdi.

Adli Tıp Kurumu raporu doğrultusunda E.K'nın olaydan dolayı ruh sağlığının bozulduğunu göz önünde bulunduran heyet, cezayı 15 yıla yükseltti.

Sanığın duruşmadaki iyi halini göz önünde bulunduran heyet cezayı 12 yıl 6 aya indirdi.

Cumhuriyet Savcısı Ali Çoban'ın hazırladığı iddianamede, sanık Akçay'ın evine çağırdığı ve olay tarihinde 13 yaşında olan E.K'ye cinsel istismarda bulunduğu belirtiliyordu.

CEP TACİZCİLERİ YAKAYI ELE VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]GAZİOSMANPAŞA'da müdür olarak çalıştığı matbaada, işçi olarak çalışan iki kadına önce maaşlarını ödemek için yemeğe çıkmayı teklif eden, reddedilince cep telefonlarını verdiği iki arkadaşına cinsel içerikli konuşma yaptırtdığı iddiasıyla Murat A. gözaltına alındı. İki kadına cep telefonundan taciz eden Murat Ş. ve Bayram Ç., de yakalandı. Zanlıların, 4 kadına cinsel içerikli mesajlar gönderdikleri belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvuran Y.G.(29) ve M.F.(27) daha önce çalıştıkları matbaada müdür olarak çalışan bir kişi tarafından cep telefonundan taciz edildiklerini söyleyerek şikayetçi oldu. Kadınlar "Orada çalışırken müdür bize maaşlarımızı ödememiz karşılığında yemeğe çıkmayı teklif ediyordu. Paramızı almadan oradan ayrıldık. Ancak daha sonra cep telefonumuzdan aranmaya başladık. Uzun süre cinsel tacizde bulundular." dediler.

Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada matbaa müdürü Murat A. ile kadınların cep telefonlarını cinsel tacizde bulunmaları için verdiği iki arkadaşı Murat Ş. ve Bayram Ç. gözaltına alındı. Zanlıların telefonlarından kadınlara attıkları cinsel içerikli mesajlar bulundu. Polis soruşturmasında zanlıların E.Ö.(45) ile M.E.(24) adlı iki kadına daha cinsel içerikli taciz mesajları attıkları öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen 4 kadın, kendilerini cinsel içerikli mesaj atan kişilerden şikayetçi oldular. Zanlılar işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye gönderildi.

KIZ ARKADAŞI İLE ÇIKAN TARTIŞMA KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul Bayrampaşa'da sağlık teknikeri Gökhan Yüksel(24) telefonda kız arkadaşı ile tartışınca ölmek istedi. Evdeki ruhsatsız tabancayı boynuna ateşleyen Yüksel, ölüm kalım savaşı veriyor.

Altıntepsi Mahallesi'nde yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Özel bir ambülans şirketinde sağlık teknikeri olarak çalışan Gökhan Yüksel, kız arkadaşı ile telefonda tartıştı.

Tartışmanın ardından ise yalnız yaşadığı evde, ruhsatsız tabancasını boynuna ateşledi. Silah sesi üzenrine eve gelen komşular, kapıyı açamayınca polise haber verdi. Kapıyı kırarak içeri giren polis ve itfaiye ekipleri Yüksel'i ağır yaralı buldu. ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılan Yüksel'in hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Polis soruşturma başlattı.

BİR KADIN CESEDİ DAHA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Arnavutköy'de bir kadın 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili olarak kadının birlikte yaşadığı kişi gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre, Boğazköy'de ormanlık alanda Zeynep Yılmaz'ın (30) cesedi bulundu. Ceset üzerinde yapılan incelemede, Yılmaz'ın 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşıldı.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Zeynep Yılmaz ile birlikte yaşayan ve Yılmaz'dan bir çocuğu bulunan Necmettin A'yı (42) gözaltına aldı.

Şubede işlemleri süren Necmettin A'nın, 2 çocuğu bulunan eşinden boşanarak Zeynep Yılmaz ile yaşamaya başladığı öğrenildi. Zanlının, Zeynep Yılmaz'ı çocukları yüzünden çıkan tartışma sonrası bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürüldü.