BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Erkek çocuğa taciz

Bodrum'da sapık dehşeti. 35 yaşındaki zanlı sokak ortasında erkek çocuğuna elle tacizde bulundu.

Abone ol

Bodrum'da oturan anne A.D., okula giden oğlu 13 yaşındaki D.D.'ye, sokak ortasında sözle ve elle cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 35 yaşındaki O.C.'nın üzerine çullanarak, çevredekilerin de yardımıyla yakalanmasını sağladı.

Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan O.C. akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için hastaneye gönderildi.

Adının sonradan O.C. olduğu anlaşılan saldırganın “Sen hiç kadınlarla cinsel ilişkiye girdin mi? Kadınlarla değil erkeklerle birlikte olman lazım. Okula gitme gel seninle bilardo oynayalım, yemek yiyelim, eğlenelim” şeklinde konuştuktan sonra erkek öğrenci D.D.’nin yanağına okşayıp dudağından öptü.

Olay yerine gelen polislere teslim edilen O.C. karakoldaki ifadesinde “Çocuklara yönelik sık sık cinsel içerikli sözler söylerim. Ama niyetim kötü değil. Kendimi tutamıyorum. Benim deli raporum var” dedi.

6 YIL ÖNCESİNDEN SABIKASI VAR

Sanığın sorgulamasında 6 yıl önce zorla kadın pazarlama ve fuhuşa aracılık etme suçlarından hapis yattığı belirlendi. Üzerinde porno içerikli CD ve fotoğraflar bulunan O.C. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandıktan sonra, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderildi.