BIST 10.479
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.473,37
HABER /  GÜNCEL

Erkeğe tecavüz ettiler

Kayseri'de 46 yaşında bir adam alkollü 3 kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra bıçaklanarak sokağa atıldı...

Abone ol

KAYSERİ’de 46 yaşındaki marangoz evli M.Z., sokakta bıçaklanmış olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan M.Z., kendisini bir eve bıçak zoruyla götüren alkollü 3 kişinin önce tecavüz ettiklerini sonra bıçakla yaraladıklarını iddia etti.

Melikgazi ilçesi Kemeraltı Mahallesi Tosun Sokak'ta bugün saat 10.00 sıralarında yerde yatar halde bulunan M.Z., vatandaşların haber vermesi üzerine 112 acil ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde M.Z.’nin kalça, omuz ve sırtından bıçakla çizilmiş 20 yara izi görüldü. M.Z. karakoldaki ifadesinde, akşam saatlerinde evine giderken, tanımadığı 3 kişinin kendisini bıçak tehdidiyle kaçırarak bir eve götürdüğünü ve burada tecavüz ettiğini iddia etti. M.Z., “Tanımadığım alkollü 3 kişi dün gece evime giderken, bıçak teşhir ederek beni zorla bir eve götürdü. Burada alkol almaya devam eden kişiler, daha sonra bana tecavüz etti” dedi.

Hastane acil servisinde ilk tedavisi yapılan M.Z.’nin yaraları pansuman edildi. Genel Cerrahi doktorunun da muayene ettiği M.Z.’nin, tecavüz olayı nedeniyle psikoljik tedavi göreceği bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.