BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,18
ALTIN 2.472,51
HABER /  MAGAZİN

Erkal'dan ağaç tepesinde klip

İbrahim Erkal, ‘Üç Kuruş’ ve ‘Gittin’ şarkılarının kliplerini, efsanevi Kaz Dağları’yla ünlü Balıkesir’in Edremit Körfezi’nde çekiyor.

Abone ol

Güre Mola Manastır Otel ve Fabrika Bar’da çekilen kliplerde ilginç görüntüler ortaya çıktı. Tarihi ağaç üzerinde İbrahim Erkal, İlhan Altın ve diğer müzisyenlerin bağlama ve gitar çalması dikkat çekti.

İbrahim Erkal, “Beni körfeze bağlayan sanatçı dostum İlhan Altın'dır. Onun sayesinde körfezdeyim. Şimdi buraya 40 yataklı otel yaptırıyorum. Otelin alt bölümünde stüdyo olacak. Birçok sanatçı arkadaşım albüm çıkarmak için körfeze gelecek. Bu da körfez ekonomisine kazanç demektir. Son çıkardığım albüm 2012 yılına damga vuracak. İddialıyım” dedi.

İlhan Altın ise, “Bizim yaptığımız sanatçı dayanışmasıdır. Ben İbrahim Erkal’ın körfezde kalmasını çok istedim. Sağ olsun beni kırmadı. Klip çekimleri devam ediyor. Ben de klipte rol aldım. İlginç ve zevkli bir çalışma oldu. Klip kanallarda dönmeye başladıktan sonra izleyiciler keyif alacak. Ayvalık'ın adını Hülya Avşar, Gömeç'in adını Kayahan, körfezin adını ise İbrahim Erkal duyuracak” dedi.