BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73
HABER /  MAGAZİN

Erhan Çelik'ten Gülben Ergen'e: Gurur duydum

Ünlü gazeteci Erhan Çelik, eşi Gülben Ergen'in geçen günlerde Doğubeyazıt'ta askerlerle birlikte çektiği fotoğrafları paylaşıp eşine övgülerde bulundu.

Abone ol

Erhan Çelik, eşi Gülben Ergen'in fotoğraflarını paylaşıp eşini ''Gurur duydum, yaptıkların ve yaşattıklarınla varol'' sözleriyle övdü.

Gülben Ergen, 'Çocuklar Gülsün Diye' projesi kapsamında yeni bir anaokulu açmak için önceki gün Doğubayazıt'a gitmişti.

İlçede nöbet tutan askerleri de ziyaret eden Ergen, çektiği fotoğrafları Instagram sayfasında yayınladı.

GÜLBEN ERGEN ŞU NOTU PAYLAŞTI

Ünlü sanatçı fotoğrafların altına "İnsan yaşadıkça biriktirir... Yaşadığı yerler kendi vatanı, kendi toprağı olunca daha da bir kök salar hayata... Batı'ya olan merakımız ve düşkünlüğümüzün derecesi bazen dozunu aşar... Unutmamak gerekir özünü, sözünü... Çocuklar gülsün diye 5 yıldır geziyorum karış karış ülkemin en uzak köylerini.

''BUGÜN UTANDIM''

Yaşam şartlarını koklayarak, sindirerek, bizzat yaşayıp, görerek biriktiriyorum... Aptalca tutkulardan, marka merakından, gereksiz maddesel değerlerin aslında insana birşey katmadığından, aksine sömürmenin diğer adı olduğundan çoktandır haberdarım... Askerimiz dağ başında nöbet tutarken üşüdüğümden utandım bugün...

GÖZLERİM DOLARAK İMZALADIM

Ağrı nın can parçası çocukların da bir anaokulu olduğunda neler yapabileceklerini gördüğümde yaşam felsefemi yine, yeniden tekrarladım bugün. Önce iyi insan olmak ve Ağrılı genç kızlarımızın dilinde 'kalbimi koydum' ve ellerinde 'Ögrendim ki' kitabım vardı... Gözlerim dolarak imzaladım... Sesim, sözüm Ağrı'nın köylerine ulaşmış... Çocuklarıma, eşime kolay satın alınamayacak anılar biriktirip gelmişim evimize." notunu düştü.

ERHAN ÇELİK: 'SENİNLE GURUR DUYUYORUM'

Gülben Ergen'in geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde nikah masasına oturduğu eşi Erhan Çelik de, Instagram üzerinden sanatçıya övgüler yağdırdı.

Çelik, eşinin Ağrı'da çekilen fotoğraflarını "Tehditlere boyun eğmeden, çatışmaların eksik olmadığı o karlı dağların arasında sırf 'Çocuklar Gülsün Diye' okul açan; seni bu nedenle eleştiren herkesin yüreğini toplasan seninkinin yanında devede kulak kalır. Gurur duydum, yaptıkların ve yaşattıklarınla varol." notuyla paylaştı.