BIST 10.736
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.529,45
HABER /  POLİTİKA

Erdoğanı kızdıracak sorular

Bahçeli Manisa'da AK Parti'yi topa tuttu ve Başbakan Erdoğan'a şu soruları sordu:

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, ''Irak'a müdahale etmeyeceğine dair söz mü verdin, stratejik ortağının deliğe süpürmesinden mi korkuyorsun, yoksa milli duygularını mı kaybettin'' diye seslendi.

Partisinin Manisa'daki ikinci mitinginde hükümetin terörle mücadelede iflas ettiğini söyleyen MHP Genel başkanı Bahçeli, "Şehide kelle, ailesine kelepçe, teröriste sayın askere mayın" dedi.

AK PARTİ BAŞLI BAŞINA TEHDİT

Bahçeli, "Dışarda düşman aramaya gerek yoktur. Çünkü AKP zihniyeti Türk Milleti ve devleti için başlı başına bir tehdittir" dedi.

"Cumhurbaşkanını seçemeyen AKP, gider ayak 'size başvuruyorum' diyerek cumhurbaşkanını halkın seçmesini istiyor" diyen Bahçeli, "Kendisini mağdur göstererek milleti kandırmaya çalışıyor. Bu partinin adı 'Adalet ve Kalkınma' değil aslında 'aldatma ve kandırma partisidir" şeklinde konuştu.

ÇEVRESİNDEKİLER ERDOĞAN'A GAFLET GETİRDİ

Bahçeli, "Türkiye'yi bu noktaya Başbakan Erdoğan ve çevresindekilerin gelişmeler karşısındaki sergilediği bakış, zihniyet ve gaflet getirmiştir" şeklinde konuştu.

Bahçeli, "AKP hükümetinin siyasi hesapları biten terörü yeniden hortlatmış ve bölücü hevesleri artırmıştır. Kimse hayal peşinde koşmasın, bunların yanlışlarından güç almasın, yanlış hesap yapmasın. Bu vatan sokakta bulunmadı, sahipsiz değildir. Dışarda düşman aramaya gerek yoktur. Çünkü AKP zihniyeti Türk milleti ve devleti için başlı başına bir tehdittir" dedi.