BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74
HABER /  MEDYA

Erdoğan'ın tank müjdesi Fatih Portakal'ı kızdırdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen günlerde Türkiye'nin insansız tank üreteceği müjdesini vermişti. Erdoğan'ın verdiği müjde FOX TV ana haber spikeri Fatih Portakal'ı kızdırdı. Portakal bunun "hayal pazarlamak" olduğunu söyledi.

Abone ol

FOX TV ana haber spikeri Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İnsansız tank üretmemiz lazım" sözlerinden rahatsız oldu. Portakal, bunun "hayal pazarlamak" olduğunu söyledi.

Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "insansız tank yapacağız" sözünden rahatsız oldu.

Ana haber bülteninde bu konuya yer veren Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın savunma sanayinde büyük bir atılım olarak yorumlanacak açıklamasını "hayal pazarlamak" olarak niteledi.

TANKIN MOTORUNU DAHİ YAPAMIYORUZ: Fatih Portakal şunları söyledi; Bir milli tank projesi var o tankın dahi daha motorunu yapamıyoruz. O tankı yapmadan insansız tanka geçilmek de...İnsanlara hayal pazarlamak, hayal satmak güzel bir şey ama gerçeklerle birlikte bunu gerçekleştirebiliriz. Gerçekleri de bilmek gerekiyor.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Eğer şu anda bunu kendimiz üretiyor olmasaydık bir tane insansız hava aracımız düşse ne olur diye düşünürdük? Ama şimdi düşünmüyoruz. Düşürürseniz düşürün ikincisi de, üçüncüsü de, dördüncü de var gelin. şehit olmaz. Şimdi biz buraya geldik. Şimdi bunu daha iyiye daha ileri taşıyacağız. Tank yakabilirler. İçinde 5 şehidim. Ama şimdi öyle bir yere gelmemiz lazım ki biz insansız tankları da üretir hale gelmemiz lâzım ve bunu da yapacağız.