BIST 9.936
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.449,45
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın sürpriz konuğu bakın ne konuştular!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüştü.

Abone ol

Cübbeli Ahmet Hoca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekildiği fotoğrafı sosyal medyadaki Twitter ve İnstagram hesabından paylaştı.

Cübbeli Ahmet fotoğrafın altına da "İslam coğrafyasında yaşanan sorunlar ile alakalı konularda Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile istişare ettiler" notu düşüldü.

CEMAATE AİT KÜLLİYE YIKILMIŞTI

İstanbul Beykoz Çavuşbaşı'nda orman arazisine kaçak olarak yapıldığı gerekçesiyle daha önce yıkım kararı alınan Mahmut Efendi Külliyesi geçtiğimiz hafta yıkılmıştı.

Marifet Derneği tarafından yaptırılan Mahmut Efendi Külliyesi'nde kaçak olduğu belirtilen binaların yıkımı için Çavuşbaşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ne belediye ile çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve TOMA hazır bulunmuştu.

Yıkım kararını öğrendikten sonra gece saatlerinden itibaren bekleyen onlarca İsmailağa Cemaati mensubu, iş makinalarını külliyenin giriş kapısında karşılamış, iş makinalarını içeriye almak istemeyen grup ile polis arasında tartışma çıkmıştı.