BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM

Erdoğan'ın mitingine katılanlar etiketlenecek!

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim mitingine giden vatandaşlar kendilerini artık fotoğraflarda etiketleyebilecek.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası çalışmalarında bir ilke imza atıldı. Artık seçim mitingine gidenler kendilerini panoramik fotoğraf sayesinde etiketleyebilecek.

Türkiye’de ilk defa miting meydanlarında çekilen panoromik fotoğraflar  sayesinde; mitinge katılan vatandaşlar bu dev fotoğrafta kendilerini etiketleyip, Erdoğan'a desteklerini tüm dünyaya gösterebilecekler.

Seçim kampanyalarında bir ilk olan; panoramik fotograf görüntülerine kolay erişimi için,  'www.seninleyizerdogan.com' web sitesi hizmete girdi. Siteyi açıldığı andan itibaren 4 saat içinde 16 bin 681 kişi ziyaret etti. Sitede bu süre içerisinde 52 bin 816 sayfa görüntülendi. Bir gün içerisinde miting meydaninda bulunan 1248 kişi de kendini etiketledi.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?

Masaüstü bilgisayar, mobil ve tabletten giriş yapılabilen site için miting esnasında dev panoramik fotoğraf çekiliyor.Mitinge katılanlar, dev fotoğrafta kendilerini bularak etiketleyebiliyor.Böylelikle katılımcılar Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini gösteriyor.

Söz konusu site için; her mitingte dev panoramik fotoğraf çekilecek. Mitinge katılanlar siteye giriş yaparak kendini etiketleyebilecekler.

Sosyal medyanın ve teknolojik tüm tekniklerin etkin kullanıldığı seçim kampanyasında, seçim mitingleri de canlı olarak  www.rte.com.tr adresinden izlenebilecek.